Je plant binnenkort een eerste city trip naar een zuiderse bestemming of er staat gewoon een zonnige familie-barbecue op de agenda? Vergeet je dan zeker niet te beschermen tegen die eerste zonnestralen! Om je daar alvast een handje bij de helpen geeft Feeling in samenwerking met Louis Widmer 20 beschermende sunpakketen weg. Er snel bijzijn is de boodschap!

Here comes the sun

Jij bent ook hélemaal klaar om het zonnigste seizoen van het jaar weer aan te vatten? Zomerse terrasjes, gezellige barbecues en feestelijke city tripjes: here we come! Maar opgepast: want zon op je snoet, betekent ook UV-straling! Om zonder zorgen te kunnen genieten, is een goede bescherming dan ook een absolute must. Louis Widmer, dé expert in zonnebescherming, zet daarom haar uitgebreid All Day-gamma – al meer dan 20 jaar op de markt – nog eens in de kijker. In het gamma: dermatologische en doeltreffende zonneproducten voor zowel kinderen als volwassenen.

De producten van Widmer hebben niet alleen een zalige textuur en een geavanceerde liposomale technologie, bovendien zijn ze dankzij hun zorgvuldige samenstelling ook bijzonder geschikt voor elk huidtype – jep, zelfs voor mensen met een erg teer velletje. Wie beschikt over het Louis Widmer All Day-gamma, heeft in principe dan ook alles in huis voor een optimale en all round-bescherming voor de hele dag door: een absolute must-have voor wie er binnenkort op uit trekt naar meer zuiderse oorden dus!

Tot diep in de huid zonder witte strepen

Dankzij de specifieke liposomale techniek die Widmer erop nahoudt, heeft hun All Day-gamma bovendien een ultralichte textuur die niet vettig aanvoelt, makkelijk uitsmeert en onmiddellijk diep in de huid dringt. Dat kan omdat hun kegelvormige microscopische capsules dezelfde vorm hebben als die van onze huidcellen. Dit zorgt ervoor dat de de beschermende stoffen – zoals o.a. de UVA- en UVB-fi lters – kunnen doordringen tot precies in die laag van onze huid waar ze het meeste nodig zijn. De All Day-zonneproducten geven daardoor een dubbele en uiterst doeltreffende bescherming: aan het huidoppervlak én in de diepere huidlagen.

Dankzij die diepe, indringende werking zijn de producten uit het Widmer-gamma trouwens ook bijzonder waterresistent (niet onbelangrijk als je een tripje naar de seashore plant, toch?) en hebben ze een erg langdurige werking, wat dan weer handig is voor kindjes die niet graag smeren of sportievelingen die al eens graag een halve marathon in de benen werken.

Hydrateren en voeden

Tot slot heeft het Widmer-gamma naast zijn hoofdzakelijke zonbeschermende factor, nog een bijkomende verzorgende werking ook: de All Day-formule bevat immers ook hydraterende en verzachtende bestanddelen, waardoor de huid niet alleen beschermd wordt tegen de zon, maar ook diepgaand verzorgd en gevoed. De All Day-zonneproducten van Louis Widmer zijn beschikbaar in SPF 15, 20, 30 en 50+: voor elk huidtype – kind of volwassene – een bescherming op maat, dus! Ook de verkoelende after sun van Widmer – op basis van Aloë Vera en Panthenol is bovendien diep hydraterend en verzachtend.

Kortom: in zijn totaliteit de ideale zonbescherming + naverzorging om deze zomer zeker in je vakantiekoffer te steken!

Wat je precies kan winnen:

1 sunpakket bestaat uit:

  • 1x All Day 50+
  • 1x After Sun
  • 1x Tasje in neopreen
  • 1x Louis Widmer Brochure

ALL Day 50+

 

After Sun

Waag nu je kans!

Geïnteresseerd in één van de 20 diepvoedende en ultrabeschermende zonpakketjes van Louis Widmer? Waag dan nu je kans en beantwoord snel onderstaande vraag. Wie weet zit het Widmer-sunpakketje binnenkort dan wel in jouw brievenbus (en reiskoffer)!