De eerste zonnestralen zijn er en dat betekent: een euforisch humeur! We trekken massaal naar buiten – het liefst in korte zomerjurkjes – om urenlang terrasjes te doen. Worden we intens gelukkig van maar waar we vaak niet aan denken, is dat onze huid iets minder blij wordt van al die zon. Tenzij je ‘m goed beschermt natuurlijk, en net daar hebben Avène en Feeling voor gezorgd!

Beste anti-ager

De maanden juni en juli zorgen gewoonlijk voor heel wat verbrande huidjes. Hoe dat komt? Mensen willen halsoverkop genieten van de eerste zon en vergeten zich daarbij te beschermen, hoewel dat net extra hard nodig is na de druilerige wintermaanden. Een aanslag op je huid want beschadiging door de zon is dé nummer 1 factor bij veroudering. Om dat te vermijden heeft Feeling een leuke wedstrijd met apothekersmerk Avène op poten gezet. Je huid zal ons dankbaar zijn.

De zonnecollectie van Avène

Avène ontwikkelde deze zomer haar zonnecrèmes in functie van de persoon die ‘m gebruikt. Vrouwen in de stad hebben bijvoorbeeld meer nood aan een B-Protect 50+, een crème die goed beschermt tegen uv-stralen, vervuiling en je teint verfraait. Het kleine formaat glijdt perfect in de aktetas van zakenvrouwen.

Sportief aangelegd? Kies dan voor de Fluide Sport 50+. Het is een zonneproduct dat heel waterbestendig is en ook bij zweten nog voldoende beschermt.

Vertrek je op familievakantie? Vergeet dan deze twee flacons niet in je strandzak te stoppen: de Spray SPF 50+ voor volwassenen en zijn speciale kids-versie. Die laatste heeft een ‘swop’ formule, een innovatieve techniek waarbij de olie bij contact met je huid omvormt tot water, zo duurt het iets minder lang om een heel lijfje in te smeren. Van zodra alles weer is opgedroogd, gaat-ie terug over in een olie die de dunne kinderhuid extra goed beschermt. Ook de dop is super strand-proof (je draait hem na gebruik gewoon naar binnen) én er werd minder plastic voor gebruikt. Ook de formules bevatten zo weinig mogelijk filters om het leven in zee niet te beschadigen én er zitten geen siliconen in die het koraal kunnen verstikken. Lief voor je huid én het milieu dus.

Wat kan je winnen?

After-sun repair

€ 16,50 voor 200 ml

B-Protect 50+

€ 16,50 voor 30 ml

Anti-Irritating Thermal Spring Water

€ 8,90 voor 150 ml

Spray 50+ volwassenen

€ 22,20 voor 200 ml 

Strandzak van Avène

Waag je kans!

Om kans te maken op dit zonnepakket van Avène, moet je gewoon even antwoorden op de vraagjes hieronder. In the winners mood? Neem zeker ook deel aan onze andere wedstrijden! Veel succes.