Home Wedstrijden Win een verblijf voor 4 personen in Disneyland® Paris

Win een verblijf voor 4 personen in Disneyland® Paris

Win een verblijf voor 4 personen in Disneyland® Paris

Er zijn er maar weinig die het toegeven, maar stiekem is iedereen – jong of oud – dol op Disney. En waar kom je dichter bij je favoriete Disney® figuren dan in Disneyland® Paris? Er is zelfs een spetterende nieuwe show die het Walt Disney Studios® Park vanaf 2 juli 2016 compleet op z’n kop zal zetten! Neem hieronder deel aan onze wedstrijd en wie weet breng jij binnenkort wel een bezoek aan Mickey Mouse en zijn vrienden!

 

Mickey and the magician

Abracadabra – laat je van top tot teen betoveren door Mickey and the Magician, onze fascinerende nieuwe show die het Animagique Theater in het Walt Disney Studios® Park compleet op zijn kop zal zetten van 2 juli 2016 tot en met 8 januari 2017. Kijk met spanning toe hoe Mickey probeert om een heuse tovenaar te worden. Ontdek op een geheimzinnige zolder tal van vreemde schatten uit verre landen terwijl Disney figuren zoals Geest, Rafiki en Elsa je in een roes van illusies brengen. Knotsgekke decors, speciale effecten, zang en dans… ben jij klaar voor zoveel Disney magie?

Waag je kans

Wij schenken een verblijf van 1 nacht voor 4 personen in Disney’s Sequoia Lodge® weg, inclusief toegang tot de 2 Disney® Parken  gedurende 2 dagen. Heb jij wel zin om Mickey en co. een bezoekje te brengen? Waag hieronder zeker je kans en neem deel aan de wedstrijd. Veel succes!

Meer wedstrijden kan je elke week terugvinden op onze wedstrijdpagina.