De zomer is weer bijna daar, een nieuwe handtas hoort daar absoluut bij. Het Belgische tassenmerk Neuville en Feeling geven jou de kans een super trendy handtas te winnen. Hun basket model in giraffenprint is ideaal: je kan ‘m dragen als schoudertas of aan de hand. Wìl je!

Belgische design: simpel én toch verrassend

Neuville werd in 1988 opgericht en is gevestigd in Brussel. Het label is gespecialiseerd in lederen handtassen voor onafhankelijk powervrouwen, jij dus! Een groot deel van hun tassen zijn handgemaakt in een fabriek in Portugal, meestal met leder uit Italië of Portugal.

Neuville’s stijl is simpel, maar altijd verrassend en een beetje apart. Dat maakt dat elke handtas een uniek karakter heeft en de draagster zich altijd speciaal voelt. Hun afwerking en finesse in de kleine details doen je absoluut verliefd worden op de hele collectie.

Wat kan je winnen?

Een super zomers model uit de nieuwste collectie van Neuville: de basket bag met giraffenprint. De handtas is het perfecte zomeraccessoire, dat je zowel over je schouder als aan de hand kan dragen. De tas heeft vanbinnen ook een ritssluiting als extra afsluiting en is afgewerkt met fijne, houten handvatten.

Waag nu je kans!