Heb jij ook zin om deze zomer door de winkelstraten te lopen met kleurrijke, maar vooral draagbare sneakers? Feeling schenkt 3 paar sneakers van Kennel & Schmenger weg aan haar lezers ter waarde van 250 euro.

Kennel & Schmenger

Kennel & Schmenger is een familiebedrijf ontstaan in 1918. Het idee voor de schoenen is ontstaan wanneer soldaten de zogenaamde ‘schlabbe’-schoenen ontworpen uit hun afgedankte uniformen. Een kleine honderd jaar later is het merk Kennel & Schmenger uitgegroeid tot één van dé belangrijkste schoenproducenten ter wereld.

Elke schoen is voor hun apart en ademt de K&S filosofie uit. Steeds on-trend en van hoogstaande kwaliteit. In hun collecties gaan ze zowel voor het stijlvolle, maar ook voor het sportieve model in combinatie met unieke details en hippe kleuren. Zoals het exemplaar dat JIJ nu kan winnen: sporty én classy dankzij de sparkling glitters!

SS18-collectie

In hun nieuwste collectie voor deze zomer laten de schoenen je meteen wegdromen naar de zomervakantie. De schoenen zijn vooral draagbaar, maar met de nodige touch van kwaliteit en klasse. De kleuren, leuke prints, glanzende details en leuke quotes maken de collectie zo uniek. 

Het merk heeft concept stores in Berlijn, Keulen, Parijs, Hamburg en nog enkele steden. In België wordt K&S voornamelijk verkocht in een aantal multibrand stores zoals bv. Monar en Van Loock.

Waag hier je kans!

Begint het ook al te kriebelen om deze sneaker aan te trekken? Vul dan snel onderstaande vraag in en maak kans op één van de drie sneakers uit de nieuwe collectie ter waarde van maar liefst €250.