Home Wedstrijden Win 1 van de 10 Gigue cadeaucheques ter waarde van € 200

Win 1 van de 10 Gigue cadeaucheques ter waarde van € 200

Win 1 van de 10 Gigue cadeaucheques ter waarde van € 200

Gigue viert zijn 25ste verjaardag en doet dat dit najaar helemaal in style. De nieuwe herfst/wintercollectie die je vanaf nu (ja nu!) in de winkels vindt, is er eentje naar ons hart. Denk: een mix van gesofisticeerde silhouetten en nonchalantere stoffen die de vrouw in al haar aspecten in de verf zet.

 

Gigue: eenvoudige luxe voor iedere vrouw

Kledingmerk Gigue ontwerpt al 25 jaar lang stijlvolle kleding voor de elegante, actieve, hedendaagse vrouw. Elegantie en natuurlijke materialen zijn key en komen zo in iedere collectie terug. Elk seizoen brengt het label een viertal thema’s die vaak onderling combineerbaar zijn. Handig om je outfit in een handomdraai van casual working look naar een chiquere after-work look om te toveren!

Herfst/wintercollectie 2016

De nieuwe najaarscollectie van Gigue bestaat uit vijf straffe thema’s waarmee je ieder moment van de dag de juiste outfit uit je kleerkast haalt. Van geraffineerde stukken met grove maille tot elegante drapagekleedjes, van stijlvol eenvoudige mantels tot losse polyester broeken met een nonchalante wollen pull op: het label heeft voor ieder wat wils. De bordeaux midi-rok, classy grijze lange mantel en gele mohair cardigan staan bij deze hoog op onze wishlist!

De Gigue-collecties zijn verkrijgbaar in de Gigue pilot stores, shop-in-shops, webshop en in meer dan 100 multibrandwinkels in binnen- en buitenland. 

Maak kans op een cadeaucheque t.w.v. € 200

Ter ere van zijn 25ste verjaardag schenkt Gigue 10 Feeling-lezeressen een cadeaucheque ter waarde van € 200, te besteden in de boetieks Gigue Antwerpen, Gent, Knokke, Hasselt, Kortrijk of Maastricht. Kans maken? Heel eenvoudig: speel hieronder mee met onze wedstrijd.

Waag je kans