Home Wedstrijden Win 1 van de 3 Solis Vac Prestige machines t.w.v. €199,90

Win 1 van de 3 Solis Vac Prestige machines t.w.v. €199,90

Win 1 van de 3 Solis Vac Prestige machines t.w.v. €199,90

Is er in jouw diepvriezer ook altijd plaats tekort en smijt je daarom noodgedwongen restjes voedsel weg? Dat probleem kan binnenkort verleden tijd zijn. Want dankzij Feeling maak je nu kans om een Solis Vac Prestige machine te winnen.

 

Kopen, koken, bewaren

Ieder jaar wordt er in België en Nederland samen tussen de 90 en 150 euro aan voedsel weggesmeten, met fruit, groenten en zuivel- en broodproducten op kop. En dat terwijl je deze producten meestal goed kunt bewaren in de vriezer. Om plaats te besparen, je producten langer vers te houden en de smaak te bewaren, kan je je voedsel vacumeren. Op die manier kan je je producten veel langer bewaren en moet je minder voedsel wegsmijten. Een win-win situatie dus!

Premium & Prestige

Net om die voedselverspilling tegen te gaan heeft Solis een ruim assortiment aan vacuümmachines ontwikkeld. De allernieuwste modellen zijn de Solis Vac Premium en de Solis Vac Prestige. Met deze apparaten kan je op een handige en snelle manier voedingswaren vacumeren in speciale vershoudzakken en folie. Het maakt zelfs niet uit of het vloeibaar of vast voedsel is.

Maar er is meer. Met de Solis Vac Prestige kan je zelfs vlees marineren. Ideaal voor het barbecueseizoen dus! Bovendien trekt je marinade door de vacuümverpakking veel sneller in het vlees.

Nieuwsgierig geworden naar het hele assortiment van Solis? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website: www.solis.com.

Waag je kans

Wil jij je steentje bijdragen en de voedselverspilling tegengaan? Of kan jij wel een handige barbecue-tool gebruiken? Waag dan zeker je kans en neem deel aan onze wedstrijd. Misschien pronkt er binnenkort dan wel een Solis Vac Prestige machine t.w.v. €199,90 in jouw keuken!

Meer wedstrijden kan je elke week terugvinden op onze wedstrijdpagina.