Home Wedstrijden Win 1 van de 5 Rituals Home-pakketten t.w.v. €107

Win 1 van de 5 Rituals Home-pakketten t.w.v. €107

Win 1 van de 5 Rituals Home-pakketten t.w.v. €107

Rituals weet als de beste hoe je van je huis een warme en sfeervolle thuis kan maken. Met hun exclusieve Home-collectie kan jij in elke kamer een geweldige geursensatie creëren. Kies bijvoorbeeld voor de geur van Goji Besjes of een houtachtige geur met een vleugje vanille om je woonkamer instant te personaliseren.

 

Sfeermakers

Een fijn huis appelleert aan alle zintuigen: met mooie meubels, natuurlijke materialen, de juiste verlichting… De Home-collectie van Rituals, een uitgebreide collectie luxeproducten, helpt je om een plek te creëren waar je echt tot rust kunt komen. Zo kun je elke kamer een eigen geur meegeven door er geurstokjes te plaatsen of Parfum D’interieur op de lampen of de verwarming te sprayen. Tegen de avond zijn geurkaarsen altijd een goed idee, bijvoorbeeld op de vensterbank of op een tafeltje naast je favoriete zetel in de woonkamer. En als finishing touch kun je geparfumeerde zakjes in je kledingkast of een geparfumeerde tassel aan de klink van je voordeur hangen, zodat je telkens als je binnenkomt voelt: ik ben thuis.

Wat kan je winnen?

Rituals en Feeling schenken vijf lezeressen een Home-pakket t.w.v. €107. In dit luxueuze pakket ontdek je een Goji Berry-interieurparfum en geurkaars, Woody Vanilla-geurstokjes en geurzakjes voor in je kleerkast. Waag dus snel je kans en neem hieronder deel aan onze wedstrijd.

Voor meer wedstrijden kun je terecht op onze wedstrijdpagina.