Home Wedstrijden Win 1 van de 10 zonnepakketten van Rituals t.w.v. €48

Win 1 van de 10 zonnepakketten van Rituals t.w.v. €48

Win 1 van de 10 zonnepakketten van Rituals t.w.v. €48

Ga je op vakantie naar de Belgische kust en ben je op zoek naar tips? Onze Feeling juli editie ligt sinds 22 juni in de winkel en je krijgt er een gratis kustspecial bovenop. Om dit te vieren schenken we deze maand per week een prijs weg die helemaal in het kustthema past. Neem hieronder deel aan onze wedstrijd!

 

Deze maand krijg je een gratis kustspecial bij jouw Feeling. De hipste adresjes en lekkerste ijsjes worden er jou aangeraden! Om je verblijf aan de kust extra aangenaam te maken, schenken wij dankzij Rituals 10 zonnepakketten weg t.w.v. €48. Neem hieronder een kijkje naar wat het zonnepakket bevat. Echt de moeite!

1. After sun lotion t.w.v. €15

De after sun lotion van Rituals (200ml) is waterproof en bestaat voor 30% uit pure aloë vera, gecombineerd met ginkgo biloba. De lotion laat de huid gevoed, zacht en soepel achter na blootstelling aan de zon. Daarnaast helpt hij de zongebruinde teint langdurig te behouden.

2. Beschermende haarspray t.w.v. €15

De Rituals haarspray (100ml) heeft een frisse zomergeur. Dit product geeft het haar een langdurige glans en beschermt zowel natuurlijk, als geverfd haar tegen verkleuring door de zon.

3. Zonbeschermende lichaamsolie t.w.v. €18

Deze voedende zonnebrandolie van Rituals laat de huid sneller bruinen. De natuurlijke olie plakt niet en beschermt de huid tegen symptomen van vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door UVA- en UVB-straling.

Waag je kans hier!

Neem hieronder deel aan onze wedstrijd en wie weet is 1 van de 10 Rituals zonnepakketten t.w.v. €48 binnenkort van jou! Meer wedstrijden vind je op onze wedstrijdpagina.