Rainpharma staat al lang bekend om zijn zalig geurende douchegels, en ze hebben er weer een nieuwe uitgebracht. De Rainpharma Cedarwood douchegel is kalmerend en heeft een heerlijk kruidige geur alsof je rustgevend door de Ardennen wandelt onderweg naar een sauna.

Harmonieus warm

De kruidige, houtige geur van cederhout geeft koude dagen wat meer warmte. De olie wordt verkregen uit zaagsel en snippers van de majestueuze cederboom. De geur is harmonieus warm, met een toets van leder, en heeft een kalmerend effect. Perfect om rustig in te dommelen. Cederhout is dankzij zijn hoge gehalte aan essentiële olie bestand tegen insecten. Dat maakt deze geur geknipt om muggen en consorten op afstand te houden.

Een jaar lang genieten

Wist je dat je een Rainpharma douchegel-fles van 500 ml een jaar lang mee kan? Dit komt door de geconcentreerde formules die de douchegel erg zuinig in gebruik maken. Als je een schuimdoek of sponsje gebruikt heb je met één pompje douchegel genoeg voor een weelderig schuimmoment. Dit maakt dat je meer dan een jaar kan genieten van jouw douchegel (zo’n 416 pompjes).

Wat kan je winnen?

Feeling geeft maar liefst 15 Cedarwood douchegels van Rainpharma t.w.v. € 38 weg. Om kans te maken op deze heerlijk geurende douchegel moet je onderstaande wedstrijdvraag juist beantwoorden.

Waag hier je kans: