RainPharma trakteert je deze zomer op een geurige flashback naar de Flowerpower periode. ‘Patchouli’, de zestiende geur in de Aromatherapy Essentials lijn, zorgt voor een zinnenprikkelende douche-ervaring.

Flowerpower

De patchoeli is een van oorsprong Aziatische plant. De essentiële olie wordt zowel uit de bladeren als de bloemen gewonnen en was enorm populair in de jaren 60 en 70. De geur, zoet en tegelijk houtig, is intens met een ondertoon van natte aarde, alsof je op een zomerdag na een fikse onweersbui door een rijkelijk beplante bloementuin loopt. De geur blijft lang hangen en wordt heel wat heilzame effecten toegeschreven. Zo zou patchoeli als een afrodisiacum werken, maar houdt de sterke geur ook insecten op afstand.

Oneindig lang doucheplezier

Dankzij de geconcentreerde formules, zijn de skin washes erg zuinig in gebruik. Gebruik je een spons of wasdoek, dan heb je aan één pompje genoeg voor een weelderig schuimmoment. Dat wil zeggen dat een fles van 500 ml goed is voor maar liefst 416 douchebeurten.

Wat kan je winnen?

Dankzij Feeling maak jij kans op 1 van de 15 Patchouli douchegels van Rainpharma. Om kans te maken op deze douchegel moet je onderstaande wedstrijdvraag juist beantwoorden. Succes!

Waag hier je kans: