Home Wedstrijden Win 1 van de 20 duotickets voor BURNT

Win 1 van de 20 duotickets voor BURNT

Win 1 van de 20 duotickets voor BURNT

Op 2 december komt BURNT, de nieuwste film van John Wells, bij ons in de zalen. Doe mee met de wedstrijd en maak kans op 1 van de 20 duotickets!

BURNT gaat over Adam Jones, chef-kok van een tweesterrenrestaurant in Parijs, vertolkt door Bradley Cooper. Jones is het tegenovergestelde van een typische kok. Hij is een enfant terrible dat zich laat verleiden door drank en drugs, wat uiteindelijk leidt tot het verlies van zijn restaurant.

Dat verlies doet zijn ambitie echter niet wegebben. Integendeel. Hij vecht terug en wil in Londen het beste restaurant ter wereld openen. Hiervoor moet hij wel afscheid nemen van zijn wilde levensstijl. Hij voegt natuurtalent Helene (Sienna Miller) en vriend Michel (Omar Sy) toe aan zijn keukenteam. Maar slaagt Jones erin om aan de verleiding van drank en drugs te weerstaan? Bekijk hier de trailer.

Regisseur John Wells over acteur Bradley Cooper:
Bradley is a wonderful actor, and very intelligent, and immediately understood the complexity of Adam's character. He has been very upfront about his own struggles in the past, so I felt he would understand what Adam was going through – how difficult it is to give up your obsessions and now hard it is to take that next step.
 

Zin gekregen om gezellig te tafelen in een toprestaurant? Ontdek hier onze favoriete restaurants van 2015.

Waag je kans