Home Wedstrijden Win 1 van de 6 festivalkits t.w.v. €90 voor WE CAN DANCE...

Win 1 van de 6 festivalkits t.w.v. €90 voor WE CAN DANCE dankzij Zalando

Win 1 van de 6 festivalkits t.w.v. €90 voor WE CAN DANCE dankzij Zalando

Elke vrouw heeft zich wel al eens laten verleiden tot een bezoekje aan de webshop van Zalando (ja, ook wij pleiten schuldig). De online retailer komt nu voor het eerst naar z’n klanten toe op het We Can Dance Festival, op 13 en 14 augustus op het strand van Zeebrugge.

 

Op 13 en 14 augustus gaat voor de vierde keer het exclusieve WE CAN DANCE Festival door op het strand van Zeebrugge. WE CAN DANCE noemt zichzelf een premium boutique festival, een event waar opzwepende muziek, internationale gerechten en fabulous fashion bij elkaar komen. En wie anders heeft alle troeven in huis om hoofdpartner te worden van zo’n festival? Juist, Zalando!

Dresscode: Spaceproof

De dresscode staat vast: space. Vergeet de tropische en etnische invloeden van de voorbije jaren. Het strand van Zeebrugge kleurt metallic, want het zomerse WECANDANCE festival neemt ons mee naar de wereld van de sterren en planeten. In de Zalando Area zal de online retailer het thema ‘space’ tot leven brengen en voor een fashionable en inspirerende brand experience zorgen. Nog inspiratie nodig voor je party-outfit? Kijk dan zeker eens op de Zalando Festival pagina.

Zalando x We Can Dance Festivalkit

De We Can Dance Festivalkit bevat volgende Zalando-producten:

– een Lulu zonnebril van Komono t.w.v. €50

– een Agnes armband van Sweet Deluxe t.w.v. €18

– een ketting van Selected Femme t.w.v. €22

Meer informatie over de samenwerking van Zalando met het We Can Dance Festival vind je hier.

Waag je kans

Wij schenken 6 festivalkits van Zalando t.w.v. €90 weg. Zie ji het wel zitten om er deze zomer fashionable bij te lopen met de items uit het pakket? Waag hieronder dan zeker je kans en neem  deel aan onze wedstrijd. Veel succes!

Meer wedstrijden kan je elke week terugvinden op onze wedstrijdpagina.