Home Wedstrijden Win 1 van de 7 behandelingen bij Thermae Grimbergen t.w.v. €95 p.p.

Win 1 van de 7 behandelingen bij Thermae Grimbergen t.w.v. €95 p.p.

Win 1 van de 7 behandelingen bij Thermae Grimbergen t.w.v. €95 p.p.

Wij vrouwen hebben af en toe allemaal wat ‘me-time’ nodig. Feeling geeft je de kans om 1 van de 7  “Lente special” behandelingen ter waarde van €95 per persoon bij Thermae Grimbergen te winnen. Laat je van kop tot teen in de watten leggen en geniet van een hele dag sauna en wellness in de thermen “Aquarius” en “Sabai”. 

Thermae Grimbergen

Thermae Grimbergen is een charmant welnesscentrum in een prachtige manoir uit begin 20e eeuw. Het complex is gelegen in een oase van rust midden in Vlaams-Brabant waar ontspanning overheerst. De keuze van faciliteiten is zeer uitgebreid. Je kan er genieten in de privé- en publieke sauna’s en wegdromen in één van de zwembaden, jacuzzi’s, relaxatieruimtes, zwemvijver enzovoort. Om de beleving compleet te maken, kan je ook altijd een massage- of beautybehandeling boeken.

Wat kan je winnen?

Feeling schenkt samen met Thermae Grimbergen een “Lente Special” behandeling weg. Dit arrangement houdt het volgende in:

  • Onbeperkte toegang tot de sauna en wellness van de thermen “Aquarius” en “Sabai” gedurende 1 dag.
  • Mogelijkheid tot deelname aan de verschillende scrub- en “Aufguss” sessies, een ritueel waarbij de temperatuur en vochtigheid in de sauna sterk worden opgedreven waardoor je extra gaat zweten en je door de geuren nog beter zult kunnen ontspannen.
  • Rice & Vanilla Body & Facial Treatment bestaande uit: lichaamspeeling, gelpakking van het lichaam, gelaats- en hoofdmassage.

Waag hier je kans

Zou jij graag 1 van de 7 “Lente Special” behandelingen bij Thermae Grimbergen winnen? Beantwoord dan onderstaande wedstrijdvraag en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars.

Het ticket is 7 dagen op 7 geldig, mits telefonische reservatie op 02/2708196. De cadeaubon is 6 maanden geldig.