Waag je kans en kom volgende week woensdag 22 mei gratis naar de Feeling Forward sessie met ex-wereldzeilster Evi van Acker.

Wie is Evi van Acker?

Evi van Acker is een voormalige zeilster en één van onze vele sportkampioenen die ons land rijk is. Zeilen is haar passie, talent en grote liefde. Als Europees kampioen, Olympisch medaillewinnaar en Sportvrouw van het jaar 2012, heeft Evi een mooie carrière afgelegd.

Over passies en doelen

Ex- zeilster Evi van Acker komt af naar de Feeling Forward sessie op 22 mei om haar ervaringen  te delen. Sinds 2018 is ze actief bij Energy Lab om werknemers fitter en gezonder te maken door vaker te bewegen, gezonder te eten en mentaal veerkrachtiger te worden.

Ontdek waar jouw passies liggen en hoe je de kracht ervan moet vertalen naar jouw eigen leven. Krijg daarnaast ook de handvaten aangereikt hoe je je kan verwereren na een tegenslag en om toe te werken naar een nieuw doel als je aan een nieuw hoofdstuk begint. Met Evi haar ervaringen kan je er zeker en vast iets voor jezelf uithalen.

Praktische info Feeling Forward 22/05

  • Timing:
    • 19u30: ontvangst
    • 20u: start lezing
    • 22u30: einde avond
  • Prijs is inclusief fingerfood, drinks en een goodiebag.
  • Feeling abonnees ontvangen ter plaatse een extra cadeau op vertoon van hun abonneenummer. Nog geen Feeling-abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.

Voorwaarden

De wedstrijd loopt af op 19/05 om 23u59. Tickets kunnen niet omgeruild, noch terugbetaald. Indien je verhinderd bent, kan je je laten vervangen door een andere persoon. Je gegevens worden behandeld conform de privacy policy van Roularta www.roularta.be/nl/privacy.

Waag snel je kans!