Na een rustgevende vakantie is het terug extra druk. Daarom is het extra belangrijk af en toe even tijd voor jezelf te nemen. Hoe je dat doet? Badkamerdeur op slot, een maskertje op je gezicht en even tot rust komen. Kies een masker dat je gezicht voedt en een stralende glow geeft. Favoriet van onze beautyredactie? Het SELF Boost of Indulgence gezichtsmasker. 100% natuurlijk en vegan ingrediënten (SELF is niet voor niets een vegan gecertificeerd merk) én met een verbluffend resultaat. Beste nieuws: je kunt het hier winnen!

Waarom het Boost of Indulgence masker van SELF?

Een masker is altijd een goed idee. Het zorgt voor een diepe hydratatie zodat je huid een natuurlijke glow krijgt. Extra plus: dankzij een goed gevoede huid blijft je bruin kleurtje langer zitten.

Favoriet van de redactie? Het SELF Boost of Indulgence gezichtsmasker. Het bestaat voor 100% uit natuurlijke en vegan ingrediënten. Dat maakt het perfect voor gevoelige huidjes én liever voor het milieu. Het masker voedt en hydrateert de huid én gaat de strijd aan met die vervelende rimpeltjes. Perfect voor een zijdezachte huid.

Win win win!

Het beste nieuws: wij mogen maar liefst 16 maskers t.w.v. 48,50 euro weggeven. Waag dus snel je kans.