There’s a new kid on the block: Yyoga in Antwerpen! En wij mogen twee duo’s in de watten leggen met een 20-beurtenkaarten voor hun gloednieuwe studio in Antwerpen.

 

Antwerpen, maak kennis met Yyoga. De nieuwste hotspot voor yogi’s in Antwerpen. De magische combinatie van het oogverblindend interieur, een innovatieve benadering van yoga lessen en een uitgebreid winkelaanbod in de ecofriendly, international multibrand store maken van Yyoga een all-in experience.

Yyoga opende meer dan vijf jaar geleden voor het eerst haar deuren in Brussel en is nu klaar om haar visie op yoga ook in Antwerpen op de kaart te zetten. Robbie en Colin, de bedenkers achter Yyoga, sloegen de handen in elkaar met lokale yogi en ondernemer Roby om ook in Antwerpen een yogacentrum van de 21ste eeuw te vestigen.

Het flexibele lesrooster laat yoga lovers in Antwerpen toe om zijn of haar lessen probleemloos in te passen in zijn of haar hectisch bestaan. Bovendien bieden ze een ruim scala aan stijlen aan waarin iedereen aan zijn trekken komt. Yyoga specialiseert zich zowel in hedendaagse als tradionele stijlen van yoga zoals Hatha yoga, Vinyasa Flow, Restorative Yin, Hot Yoga en Hot Flow.

Daarnaast heeft de nieuwe studio in Antwerpen ook een eco-bewuste shop. Yyoga werkt hiervoor samen met Europese merken zoals Manduka, Filippa K, Teeki, Mandala Fashion, Jade Yoga en Liforme.

Klinkt dat als muziek in je oren? Waag dan hier je kans en win 2 x een duoarrangement, bestaande uit een 20-beurtenkaart voor de studio in Antwerpen.

Waag je kans!