Je cellulitis wegwerken terwijl je vredig ligt te slapen? klinkt als een droom! Feeling geeft 20 ‘Fée-Moi Fondre La Nuit‘ afslank treatments van Garancia weg!

Een magische formule

Probleem nummer 1 bij het aanbrengen van afslankproducten? Volhouden!
De belangrijkste redenen om vrij snel met het gebruik te stoppen zijn: een onaangename geur, een te kleverige of uitdrogende textuur, een niet-globaal effect en tot slot, een betwistbare doeltreffendheid met vaak onbevredigende resultaten.

In 2017, na 10 jaar expertise, zorgde het laboratorium Garancia voor een revolutie op afslankgebied, dank zij zijn knowhow en een combinatie van efficiëntie, wetenschap en magie.

Een sterke nachtelijke activiteit

Vandaag meer dan ooit heeft Garancia beslist om in te zetten op de samenstelling van zijn producten. Zijn “magische” formules zijn dus niet alleen zinnenstrelend en efficiënt, maar ook gezond! Trouwens als je hun formules scant, bijvoorbeeld met de Yuka app, zie je dat ze als één van de beste op de markt scoren.

‘s Nachts blijven suiker en vetzuren die overdag niet werden verbrand in het lichaam circuleren en begeven zich richting vetcellen. Het omhulsel van de vetcellen is in die fase van het bioritme bijzonder doorlaatbaar.Resultaat: terwijl we rustig slapen, zijn we ondertussen intensief reserves aan het opslaan en cellulitis aan het aanmaken…

Het Laboratorium Garancia brengt een innovatie met de lancering van het eerste knisperende schuim dat ‘s nachts actief is: Fée-moi Fondre La Nuit®. Een nieuw afslankritueel om jezelf tegen deze zomer een perfect lichaam te sculpteren, zonder inspanning.

Zijn unieke textuur knispert bij het aanbrengen en dringt onmiddellijk in, om de huid mooier te maken én de vetverbranding te activeren. Het knisperen geeft een intens fris gevoel dat onmiddellijk verlichting biedt bij zwaar aanvoelende benen.

Gebruiksadvies:

’s Avonds voor het slapengaan aanbrengen. De flacon krachtig schudden. Ondersteboven houden, drukken en wat schuim in de je handpalm doen. Op de te behandelen zones uitstrijken; de textuur knispert onder uw vingers. 1 keer drukken geeft voldoende product voor elke zone. Voor een nog betere efficiëntie: gebruiken ter aanvulling van Fée-Moi Fondre® Jour (groene fles) dat je ’s ochtends aanbrengt.

Waag je kans!

Zou je graag dit magische anti-cellulitis schuim van Garancia eens proberen? Waag snel je kans door op onderstaande vraag te antwoorden en misschien word je wel één van onze gelukkige winnaressen!