Zin in een originele uitstap met je vriendinnen, man of heel het gezin? Wij geven 25 tickets weg voor het drukkerijmuseum Plantin-Moretus en 30 tickets voor het Museum Aan de Stroom. Want Antwerpen heeft – naast heerlijk gezonde foodspots en gezellige hippe bars – heel wat cultureels te bieden…

Win een bezoek aan het Museum Plantin-Moretus

Zin om jezelf met vriendinnen of met het gezin te laten onderdompelen in de wereld van de meest iconische Antwerpse uitgeverij op de Vrijdagmarkt? Maak dan hier kans op één van onze 25 tickets voor 2 volwassenen en maximum 2 personen onder de 26 jaar. Kinderen onder de twaalf jaar gaan altijd gratis mee.

Check zeker de kalender voor de speciale Dodoens- en eindejaarsdagen, want het Museum Plantin-Moretus is in de herfst en winter nog knusser met extra leuke en interessante publieksdagen. Als je hieronder een ticket wint, is het geldig tot zondag 7 januari 2018. Veel succes!

Ontdek hier waarom het Museum Plantin-Moretus zeker de moeite is.

Strik tickets voor de unieke expo’s in het MAS

©Filip Dujardin

Ook voor het MAS in Antwerpen hebben wij 30 duokaartjes ter waarde van 10 euro voor jullie klaar. Loop zeker eens langs de tentoonstelling ‘Schitterend Verlangen’ die vanaf 18 oktober van start gaat en laat je onderdompelen in de wereld van diamanten en emoties die daarmee gepaard gaan.

Win je een ticket, dan moet je ervoor zorgen dat je vòòr 14 januari 2018 het MAS bezoekt. Deelnemen doe je hieronder. Good luck!

Laat je hier overhalen om naar de tentoonstelling ‘Schitterend Verlangen’ in het MAS te gaan.

Openingsbeeld: Filip Dujardin