Waag snel je kans en kom helemaal gratis naar onze Feeling Forward sessie in het salon van Edel in Wilrijk met seksuoloog Wim Slabbinck.

Wie is Wim Slabbinck?

Wim Slabbinck vond op zijn veertiende het boek Human Sexual Response in de boekenkast van zijn vader. Enkele slapeloze nachten later wist hij het: ooit zou hij seksuoloog worden. In zijn praktijk ontmoet Wim mensen die in de knoop liggen met hun seksualiteit, wat samenvloeide tot zijn goed onthaalde debuut Waarom mannen geen seksboeken kopen. Wim strijdt voor seksuele emancipatie, het recht op seks en betere seksuele en relationele educatie, voor ons allemaal. Je kan Wim ook aan het werk zien als expert in de VTM-reeks Blind Getrouwd.

Mythes over mannen, vrouwen en seks

Mannen denken om de 7 seconden aan seks, kijken veel meer porno dan vrouwen en faken nooit een orgasme. Fabeltjes? Of zit er toch enige waarheid in? Seksuoloog en auteur Wim Slabbinck bevraagt en doorprikt aan de hand van zijn boek Waarom mannen geen seksboeken kopen in deze Feeling Forward lezing enkele hardnekkige mythes over seks op een luchtige, maar ook verhelderende manier. Waarom werd de inwendige clitoris pas ontdekt in 1999? Is de mens monogaam? En waarom size really doesn’t matter... je komt het allemaal te weten. Tickets kan je hier nog altijd kopen of je kan hieronder je kans wagen en je ticket gewoon winnen!

Praktisch

De lezing vindt plaats op dinsdag 26 februari  in het Salon van Edel in Wilrijk en start om 19u30. Waag je je kans? Zorg er dan zeker voor dat je die avond vrij houdt.

  • Timing:
    • 19u30: ontvangst
    • 20u: start lezing
    • 22u30: einde avond
  • Je duoticket is inclusief fingerfood, drinks en een goodiebag.

Waar wacht je nog op?