Waag nu snel je kans en kom volledig gratis naar de Feeling Forward sessie met Amerika-journaliste Greet De Keyser.

Wie is Greet De Keyser?

Greet de Keyser is journaliste voor VTM. Daarvoor was ze actief als correspondente voor de VRT in de Verenigde Staten. Ze woont al 19 jaar in Washington D.C. en kan als geen ander de Amerikaanse cultuur analyseren en haar insights delen.

Trumps beleid en vrouwen

Speciaal voor Feeling Forward zakt Greet af naar België. Ze gunt ons een exclusieve blik in haar wereld als journaliste en geeft haar visie over het beleid en Trump. Welke evolutie maakt Amerika door? Wat betekent het Amerikaanse beleid voor vrouwen? Wat zijn haar verwachtingen voor de toekomst? Krijg antwoorden op deze en andere vragen over Amerika.

Verwacht je aan een leerrijke dag waarop je nieuwe inzichten verwerft over politiek, cultuur en de weerslag daarvan op het leven in de VS. Geniet daarna van een babbel met gelijkgestemden tijdens de netwerk drink én neem de goedgevulde goodiebag mee naar huis!

Praktische info

Waar? Sint-Jansbergdreef 2, 3090 Overijse, België

  • Timing:
    • 19u30: ontvangst
    • 20u: start lezing
    • 22u30: einde avond
  • Je ticket is inclusief fingerfood, drinks en een goodiebag.

 

VOORWAARDEN:

De wedstrijd loopt tot 26/03 om 12u. Tickets kunnen niet worden omgeruild, noch terugbetaald. Indien je verhinderd bent, kan je je laten vervangen door een andere persoon. Je gegevens worden behandeld conform de privacy policy van Roularta www.roularta.be/nl/privacy.