Gezond koken met hetelucht in plaats van olie? Klinkt onwaarschijnlijk, maar het kan! Dankzij de Aerofryers van Princess bereid je in een handomdraai krokante frituursnacks, knisperende koekjes en perfect gegaard vlees zònder jezelf zorgen te maken over de calorieën. De kers op de krokante taart? Je kan dankzij Feeling zo’n Aerofryer winnen!

Wat is een Aerofryer?

Een Aerofryer is dé oplossing als je guiltfree wil frituren, bakken en braden zonder geurtjes. Varkenshaas cordon bleu, rozemarijn-focaccia en kersencrumble zijn maar enkele dingen die je eenvoudig én gezonder met het toestel kan bereiden. Het veelzijdige snufje van Princess – een Nederlands merk – combineert hete, circulerende lucht met de perfecte baktemperatuur zodat olie overbodig wordt. Je hebt voor je bereidingen dus geen vet nodig en toch verlies je absoluut geen smaak. Win-win!

De Princess Aerofryer is uitgerust met handige tools. Met de voorgeprogrammeerde instellingen selecteer je op het touchscreen bijvoorbeeld supersnel het programma dat je wil. Zo heb je steeds de juiste temperatuur en baktijd voor verschillende producten, of je nu frietjes, vlees, kip, rundvlees, vis, garnalen of cake wil bereiden.

Wat kan je winnen?

Zet die traditionele frituurpan snel op tweedehands, want wij geven maar liefst 8 Digitale Family Aerofryers van Princess weg! Het enige wat je moet doen, is hieronder het juiste antwoord aanvinken. Héél veel succes (en laat het smaken 😋)…

Waag snel je kans!