Met de vakantie in het vooruitzicht kan je huid misschien een verzorgingskuur gebruiken, waag je kans en laat je grondig in de watten leggen bij Caudalie in Brugge.

 

Heb je ooit al gehoord van vinotherapie? Het is een type verzorgingsbehandeling op basis van druiven en uniek aan de Caudalie. Het is een exclusieve verzorging dat zou helpen bij anti-aging, ontgifting, afslanking en een stralendere huid. Alle behandelingen zijn zowel doeltreffend als onmiddellijk zichtbaar.

Exclusief bij Caudalie gebruiken al de vinotherapeuten enkel natuurlijk producten, zoals verse druiven (hydraterend en opvullend), druivenpitten (exfoliërend), rode wingerd (antioxiderend en vochtafdrijvend), druivenpitolie (antioxiderend en hydraterend) en wijndraf (antioxiderend en vochtafdrijvend).

De vijf signatuurbehandelingen

Het instituut heeft verschillende behandelingen die ze aanraadt, maar dit zijn de 5 populairste.

Gelaatsbehandeling Premier Cru: als eerste krijg je een aangename scrubbeurt die de huid voorbereidt op de heilzame effecten van een langdurige massage met essentiële oliën. Hierna volgt een vochtig liftend masker en de unieke Crème Premier Cru van Caudalie. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar vervaagd en het gelaat krijgt weer jeugdige uitstraling.

Massage Pulp Friction: de massage werkt ontspannend en remineraliserend. Je huid wordt lichtjes geëxfolieerd dankzij de natuurlijke actieve werkstoffen die zich in de druiven bevinden. De massage is op basis van verse druiven en essentiële oliën die de huid verzachten en zorgen voor een langdurige hydratatie.

Scrubbeurt Crushed Carbenet: De scrub is ontwikkeld op basis van druivenpitten, honing, bruine suiker en essentiële oliën. Het doet je huid weer stralen en zacht aanvoelen. De behandeling wordt afgesloten met de voedende lichaamsverzorging van Caudalie. Het is de ideale behandeling voor een afslankingsprogramma of voor vrouwen die hun huid gaan blootstellen aan de zon.

Honing- en wijnpakkingDeze zeer zachte behandeling helpt de huid te hydrateren en versterkt je immuniteit. Het is een honing- en wijnpakking aan de hand van een lauwe toepassing van wijngist en honing.

Vinopure: Deze verzorging is speciaal ontworpen voor de gemengde tot vette huid. De behandeling start met een reiniging gevolgd door een zuiverende modellering om de huid te ontdoen van onzuiverheden, de poriën te hersluiten en de huidkorrel te verfijnen. De verzorging is op basis van een krachtige complexe combinatie van polyfenolen uit de druiven, de zuiverende essentiële oliën en natuurlijke salicylzuur die de teint helder en fris maakt.

Meer informatie kan je hier vinden.

Wat kan je winnen?

Feeling en Caudalie geven 8 winnaressen een verzorgingsbehandeling t.w.v. 100 euro in de Caudalie Spa in Brugge (Steenstraat 3 8000 Brugge) te winnen. Met deze bon kan je eender welke behandeling uitkiezen en krijg je een korting t.w.v. 100 euro in het instituut.

Waag je kans!