Lente in de lucht. Dat vraagt om een cadeautje voor jezelf. Wat dacht je van de juwelencollectie van Feeling-gastvrouw Tiany Kiriloff voor het Belgische label Diamanti Per Tutti?

 

Diamonds are forever…

Diamanti per Tutti heeft haar wortels in Antwerpen. Antwerpen is niet alleen de diamanthoofdstad van de wereld, maar staat ook bekend om zijn mode-erfgoed van wereldklasse. Dé perfecte plek voor een eigentijds juwelenmerk dat tijdloze diamanten leuk en toegankelijk maakt.

Diamanti Per Tutti juwelen zijn gemaakt voor vrouwen die puurheid en ondeugendheid willen combineren. Geïnspireerd door oneindige lijnen en vormen, is een Diamanti Per Tutti juweel uw dagelijkse metgezel, nooit dominant en geeft je altijd die extra touch.

Tiany Kiriloff X Diamanti per Tutti

De kettinkjes, ringen, oorbellen en bedels die Belgiës belangrijkste influencer voor het label ontwierp, zijn puur en speels, nooit overheersend, en geschikt om te stralen, elke dag. Zelf is Tiany helemaal weg van haar Lucky Charms, een selectie gouden geluksbrengers. Haar lieveling? De medaillon met ‘Buena Suerte’ op. Wij duimen dat hij z’n werk doet voor jou.

Wat kan je winnen?

Hou jij ook zo van juwelen? Dan is deze zeker voor jou! Waag je kans en win de schitterende collectie van Tiany Kiriloff x Diamanti per Tutti, ter waarde van 1.360 euro.

Endless Blue Moon Hoop, 180 euro

Suerte Chain, 45 euro

Lucky Penny Ring, 90 euro

Lucky Penny Charm, 70 euro

Suerte Ring, 80 euro

Dedo Cruzado Charm, 95 euro

Cornicello Charm, 95 euro

Blue Moon Ring, 80 euro

Ladybug Charm, 95 euro

Buena Suerte Necklace, 110 euro

Suerte Moon ring, 160 euro

 

Number 3 Charm, 80 euro

Suerte Charm, 60 euro

Blue Moon Necklace, 90 euro

Oval Hugging Hoop (single), 30 euro

Waag je kans!