Home Wedstrijden Win de Hydrablur Primer van Dermalogica t.w.v. €59,90

Win de Hydrablur Primer van Dermalogica t.w.v. €59,90

Win de Hydrablur Primer van Dermalogica t.w.v. €59,90

Elke vrouw houdt van make-up. Is het voor een speciale gelegenheid of alledag, make-up aanbrengen komt zeker aan te pas. Toch is het belangrijk om de huid eerst goed te verzorgen. Met de juiste primer, ziet je huid er daardoor nóg beter uit. 

De juiste primer voor je huid

Make-up dragen kan schadelijk zijn voor je huid. De poriën kunnen verstopt raken waardoor oneffenheden ontstaan. Door op voorhand een goede primer aan te brengen, hydrateer en bescherm je je huid tegen uitdroging. De Hydrablur Primer zorgt ervoor dat je huid er de hele dag door verzorgd uitziet. De formule van deze primer zorgt eveneens voor een matterende look. Je moet je dus geen zorgen meer maken voor de droge plekjes of vette huidDe producten van Dermalogica zijn een echte aanrader voor wie er graag de hele dag door stralend uitziet.  

Wil je op de hoogte blijven van de producten van Dermalogica? Bekijk dan zeker hun Facebook– en Instagrampagina

Waag zeker je kans

Dermalogica schenkt 10 Hydrablur Primers weg t.w.v. €59,90. Dit voor een tube van 22 ml. Wil je je goed voorbereiden op de ideale make-up look, dan is deze primer zeker jouw nieuwe must-have. Waag hieronder snel je kans!

Toch blijft het nog altijd belangrijk om je het voor én na het dragen van make-up goed te reinigen. Lees hier hoe je reinigt op de juiste manier

Meer leuke wedstrijden kan je wekelijks op onze wedstrijdpagina terugvinden.