Verfijnd, tijdloos maar met een vleugje moderniteit en van onberispelijke kwaliteit: bij Feeling smelten we voor de Polène Paris tassen. Een goede reden om het ook met jou te delen!

Over Polène Paris

“We zijn een trio, een zus en twee broers, gepassioneerd door vakmanschap en fijne producten; een familie-erfenis die afstamt van onze overgrootouders die een ander Frans kwaliteitsmerk hebben opgericht dat de tand des tijds heeft doorstaan.
We worden gedreven door het creëren van uitzonderlijke stukken met unieke lijnen en een samenspel van fijn materiaal, alles met een Parijse geest. Als afspiegeling van het trio dat we samen vormen, bezoeken we elke maand een van onze modellen met een nieuw tri-materiaal, tri-color design. Wij willen onafhankelijk blijven en onze collecties tegen de eerlijkste prijzen aanbieden. Daarom breiden we vooral online uit: geen tussenpersonen, geen winkelnetwerken.”

Handtas Number One

Onmiskenbaar vrouwelijk vanwege de sensuele rondingen, “Number One” is Polène’s signature handtas. Ontworpen als een ‘dagtas’, geniet je van zijn elegante en toch easy-going stijl. Het interieur heeft een zak met rits en twee platte zakken.

  • Volnerfkalfsleer
  • Handgemaakt in Spanje
  • Geleverd in een mooie kartonnen doos
  • YKK Excella tweerichtingsrits
  • Verstelbare schouderriem: 120 cm.

Wat kan je winnen? De “Number One” Polène Paris handtas

Het is je geluksdag, ladies! Feeling en Polène Paris geven je de kans om deze signature tas t.w.v. 330 euro te bemachtigen. Deelnemen en winnen? Beantwoord onderstaande vragen! Succes!