Home Wedstrijden Win de parfum Pure XS for her van Paco Rabanne t.w.v. €119,44

Win de parfum Pure XS for her van Paco Rabanne t.w.v. €119,44

Win de parfum Pure XS for her van Paco Rabanne t.w.v. €119,44

De nieuwe geur van Paco Rabanne… Een must-have als je het ons vraagt. Een zeer provocerende, en zeer vrijgevochten bloemengeur. Feeling geeft maar liefst 5 exemplaren weg, waag snel je kans!

Pure XS for Her, het nieuwe damesparfum van Paco Rabanne

“Een orgasme vertalen in geuren en een explosie van de zintuigen, met een directe, leesbare signatuur, door en door Paco” – aldus Quentin Bisch, parfumeur bij Givaudan.

De lijn XS werd in 1993 opgestart met een kleine knipoog, seksueel verlangen zonder taboes. Sinds 2005 gaan Black XS en nadien, in 2007, ook Black XS for Her de ‘rocktoer’ op. Voor haar, radicale charme:  een bedwelmende roos ondergedompeld in zwarte vanille.

Parfumeur Quentin bedacht een explosief duo: een hypnotiserende ylangbloem in combinatie met verslavende popcorn.

  • Eerste exces: het bloemenvuur. Ylangylang doet het verlangen stijgen. Helder, doordrongen van jasmijn. De bloem ontvouwt zich in de leerachtige warmte van vanille. Ongehoord! Ze laat haar vleselijke instincten los en wordt hypnotiserend.
  • Tweede exces: een explosieve sensualiteit. Het popcornakkoord doet het verlangen doorslaan. Plof! Toetsen van zout-zoete gepofte maïskorrels, witheet. Een overdaad aan muskus en romig hout, versmeltend met de huid. Beklijvend. Op het einde, puur verlangen.
  • De explosieve formule: ylangylang, vanillestokje, popcorn, sandelhout, amberzaad.

Klinkt als een sprookje, toch? Deze parfum staat alvast op onze wishlist voor de kerstdagen!

Waag hier je kans

Vul snel onderstaande vragen in en wie weet ben jij de lucky one en win je één van de vijf exemplaren van de XS parfum for Her t.w.v. €119,44 (80ml)