Het is slecht weer buiten en je wil de deur niet uit? Hier is de oplossing! Met de VisaPure Advanced van Philips t.w.v. €200 kan je thuis in je eigen badkamer met één apparaat de huid reinigen, genieten van een gezichtsmassage en vermoeide ogen opfrissen. Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in want wij geven deze VisaPure Advanced 4 keer weg!

“Bij Philips willen wij vrouwen helpen zich goed te voelen en er goed uit te zien.” – Lotte Haens

3-in-1 gezichtsverzorging

Intense en zachte reiniging

De reinigende opzetborstel van de VisaPure Advanced zorgt voor een effectievere reiniging dan bij een handmatige behandeling. De reiniging is zeer zacht dankzij de ultrafijne, zijdezachte haartjes van de borstel. De Philips VisaPure Advanced is zowel ‘s ochtends als ‘s avonds te gebruiken als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine en zorgt ervoor dat de huid beter crèmes en serums kan opnemen en deze optimaal kunnen werken.

De kunst van Japanse gezichtsmassage

De innovatie- en ontwerpteams van Philips hebben nauw samengewerkt met Japanse massage-experts. Daaruit is een opzetstuk voortgekomen dat op deze massagetechniek gebaseerd is. De Petrissage, stimuleert de bloedsomloop door middel van zachte klopjes en ontspant de spieren. Het programma van drie minuten is met de hand niet te evenaren. Het resultaat is een stralende huid met een gezonde gloed!

Opkikker voor vermoeide ogen

Het accessoire tegen vermoeide ogen bestaat uit koel materiaal met een keramisch buitenlaagje. Dit materiaal zorgt ervoor dat jouw ogen er weer uitgerust uitzien. Dit opzetstukje kan elke ochtend worden gebruikt, met of zonder huidverzorgingsproduct. Hoe werkt het? De temperatuur onder de huid wordt een beetje verlaagd. Verder wordt de afvoer van je lymfevocht gestimuleerd door middel van vibraties. Als resultaat krijg je weer een heldere en frisse blik!

Wat kan je winnen?

De Philips VisaPure Advanced t.w.v. €200 is volledig waterdicht. Hij beschikt over een geïntegreerde timer voor verschillende huidzones die het gezicht onderverdeelt en via een korte onderbreking aangeeft wanneer de volgende zone aan de beurt is. De VisaPure Advanced heeft een intelligente functie die automatisch herkent welke accessoire er op het handvat wordt aangebracht. Hierdoor gebruik je het apparaat altijd met de juiste intensiteit en voor de juiste programmaduur.

Greep je naast je kans maar wil je de VisaPure Advanced toch aanschaffen? Dit kan in de Philips verkooppunten en in hun webshop.

Waag hier je kans!