Home Wedstrijden Win duotickets voor een exclusieve workshop bij Joost Arijs en Dessertwines!

Win duotickets voor een exclusieve workshop bij Joost Arijs en Dessertwines!

Win duotickets voor een exclusieve workshop bij Joost Arijs en Dessertwines!

Een gebakje is goed. Een gebakje van een toppatissier is beter. Een gebakje van een toppatissier plus perfect bijpassende dessertwijn is het best. En omdat wij van Feeling – uiteraard – alleen voor het beste gaan, organiseren we op 24 september een exclusieve workshop met de geweldige patissier en chocolatier Joost Arijs. De gelukkige deelnemers mogen de creaties van Joost gaan proeven, mét perfect gekozen wijnen van Dessertwines bij.

 

Joost Arijs: patisserier van de bovenste plank

Perfectie en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van patissier en chocolatier Joost Arijs.
No-nonsense patisserie, geen extreme of zware smaakcombinaties, geen gekke tierlantijntjes of drukke decoraties. Alles draait hier om de puurheid van de ingrediënten, verfijnde smaken en texturen. Zijn uitgepuurde creaties zijn een genot voor alle zintuigen. Bij Feeling zijn we al lang gezwicht voor de kunstwerkjes die Joost uit zijn mouw schudt!

Adres: Joost Arijs, Vlaanderenstraat 24 in Gent en Theodoor van Rijswijckplaats 3 in Antwerpen. www.joostarijs.be

Dessertwines: pure passie voor desserts en wijnen

Toen Marc Dorny en Caroline Labie hun passies voor dessertwijnen en desserts met elkaar deelden, ontstond al snel Dessertwines, een online platform waar zoetekauwen en levensgenieters hun hartje kunnen ophalen. Je vindt er recepten van de lekkerste desserts die je meteen kunt combineren met unieke flessen wijn. Door hun jarenlange ervaring konden Marc en Caroline een selectie topwijnen aanraden die je bovendien meteen kunt shoppen op www.dessertwines.eu. Er is voor ieder(s budget) wat wils!

Hoe ziet de workshop eruit?

Verwacht je aan een smaakvolle reis doorheen heerlijke zoetigheden met telkens een aangepast wijntje erbij die je smaakpapillen doen zinderen van plezier. Wat dacht je van een Macaron Framboos gecombineerd met een Muscat de Beaumes de Venise, een karamel-melkchocolademousse samen met een heerlijke Macvin du Jura, of een Tarte Tatin Millefeuille met een Vin de Paille. En dan zijn we nog niet eens aan de helft van de degustatie!

De workshop gaat door op zaterdag 24 september 2016 vanaf 15u in het atelier van Joost Arijs in Gent. Feeling mag 15 duo’s uitnodigen voor de degustatie. Elke aanwezige deelnemer krijgt nadien ook een geschenkje mee naar huis.

Waag hieronder je kans op zo’n culinair duoticket!