Maria Nila is een Zweedse speler op de Belgische kappersmarkt. Het Zweedse haarverzorgingsmerk ontwikkelt haarproducten die 100 % vegan zijn. De producten zijn ontwikkeld door en voor dierenliefhebbers.

Alle producten zijn 100% veganistische en gecertificeerd door PETA, Leaping Bunny en The Vegan Society. Alle producten zijn van uiterste kwaliteit, zacht voor je haar, dier- en natuurvriendelijk.

“Dieren geven ons zoveel liefde en vreugde en zouden daarom nooit deel uit mogen maken van cosmetica.”

Alle shampoo, conditioners en maskers zijn vrij van parabenen en sulfaten en bevatten enkel ingrediënten die de hoofdhuid en het haar op een zachte manier verzorgen en reinigen.

De nieuwste collectie van de Maria Nila familie heet Head & Hair Heal – een ontstekingswerende en haargroei stimulerende lijn met een mix van ingrediënten die de hoofdhuid en het haar gezond en sterk maken. Head & Hair Heal maakt een einde aan ongelukkig haar en een gevoelige hoofdhuid. Het voorkomt niet alleen roos en andere hoofdhuidproblemen, maar versterkt ook het haar en stimuleert de haargroei. De lijn omvat een shampoo en conditioner geschikt voor dagelijks gebruik en een masker om één à twee keer per week aan te brengen.

Ingrediënten voor een gezondere hoofdhuid & sterker en gezonder haar: aloë vera, piroctone olamine, vitamine e, peptiden, apigenine & oleanolzuur. Al deze ingrediënten vind je terug in het Head & Hair Heal gamma.

Head & Hair Heal shampoo

Prijs: € 30, verkrijgbaar op marianila.com en bij de betere kapsalons.

 

Head & Hair Heal conditioner

Prijs: € 30, verkrijgbaar op marianila.com en bij de betere kapsalons.

 

Heas & Hair Heal masque

Prijs: € 33, verkrijgbaar op marianila.com en bij de betere kapsalons.

Maria Nila is uitsluitend verkrijgbaar in kapsalons verspreid over België, kijk hier welke.
Shop Maria Nila ook online op marianila.com.

Wat kan je winnen?

Maak kans op 1 van de 6 haarverzorgingspakketten van Maria Nila uit de Head & Hair collectie t.w.v. € 93 en laat je haar weer stralen met deze 100 % vegan haarverzorgingsproducten! Om kans te maken op een pakket moet je onderstaande wedstrijdvraag juist beantwoorden.

Waag hier je kans: