Delicate juweeltjes, handgemaakt en super origineel: maakt niet uit welk boetiekje je bezoekt, je zal altijd de signature stijl van het Belgische Tiroir de Lou herkennen! Wij laten je kennismaken met hun sieraden en geven er drie weg.

100 % Belgisch

Eenvoudig, precies, authentiek, elegant en delicaat. Zo worden de juweeltjes gemaakt in het lichte en chique Brusselse atelier waar Stéphanie, de talentvolle ontwerpster van het merk, aan de slag gaat. Omringd door nog tientallen andere handen draagt ze zorg voor haar kindje: Tiroir de Lou.

 

“Ik hou ervan om magische dingen te doen, om waardevolle dingen te maken. Geheime juweeltjes, waar meer achter zit dan je denkt. Zoals de Jala ketting, die tegelijkertijd ook een ring is. Je kan dus kiezen: draag je’m mee met de steen rond de hals, of om de vinger? Jouw keuze.”

Met Stéphanie kan je urenlang over juwelen praten. Achter elk paar oorbellen, elke armband, elke ring en elke ketting schuilt een verhaal. De jonge designer bekijkt de wereld met een creatieve blik en laat zich door het kleinste detail inspireren. Tiroir de Lou wordt volledig gemaakt in België en het lokale staat dan ook centraal. “Na vier jaar kunnen we zeggen dat Tiroir de Lou een succesverhaal is,” zegt Stéphanie.

Win: het 2-in-1 juweel Jala

Fan van Tiroir de Lou? Goed nieuws. Feeling en Stéphanie geven 3 juweeltjes weg die je als ring én als ketting kan dragen. Het juweel is handgemaakt uit 925 zilver en halfedelstenen (groene amethist).

View this post on Instagram

💡 Wistjedatje: Deze Jala halsketting kan je zo dragen, maar ook als ring als je hem van de ketting haalt! 💫⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wil je zien hoe deze eigenlijk gemaakt wordt? Kijk dan zeker naar onze stories maar ook die van @feelingmagazine ! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tiroirdelou #belgiandesigner # belgianbrand #webshop # madeinbelgium #sterlingsilverjewelry #parel #livedemo #goldplated #silver #ikkoopbelgisch #handmadeinbelgium #madeinbrussels #craftwoman #handgemaakt #buylocal #perfectgift #feminine #jewelry #minimal #elegant #duurzaam #eerlijk #consciousliving #honestjewelry #belgischemode #bespokejewelry #supportthemakers #handmadepresents #feelingmagazine

A post shared by Tiroir de Lou Jewelry (@tiroirdelou_belgie) on

Waag hieronder je kans door de vraag juist de beantwoorden en wie weet word jij de winnaar van dit mooie juweel ter waarde van 112 euro!

Meer weten over Tiroir de Lou? Neem een kijkje op hun website of bezoek hun Facebookpagina en Instagram.

Waag hier je kans!