Kerst is cadeautjestijd, ook bij Feeling. Omdat we jullie naar aanleiding van de feestdagen extra willen verwennen, hebben we heel wat moois voor jullie in petto. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaande wedstrijdvraag beantwoorden – en wie weet heb jij straks het leukste pakje onder de kerstboom!

ABC

De shampoo die met stip op nummer één staat bij onze beautyredactrice Lise Milbou? Die van Authentic Beauty Concept. “Mijn nieuwste crush zijn de haarproducten van Authentic Beauty Concept. Ik maakte er voor ‘t eerst kennis mee bij Premier Studio in Brussel en was meteen verkocht. Niet alleen de verpakking staat waanzinnig mooi op mijn badrand, ook wat erin zit maakt me blij! De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en de formules bevatten geen siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen – terwijl hij wel voldoende schuimt. De geur? Die is zo goed én hij blijft heerlijk lang hangen.”

Wat kan je winnen?

Wil je deze vegan haarverzorgingslijn ook ‘n keertje testen? Goed nieuws, want hieronder maak je kans om een pakketje van het label te winnen. Kan jij raden hoe snel onze beauty-redactrice Lise Milbou een feestelijke eyeliner en mascara kan aanbrengen? Doe hieronder snel een gok en maak kans op een pakketje van Authentic Beauty Concept met:

  • 1 Shampoo t.w.v. € 25,95
  • 1 Spray Conditioner t.w.v. € 27,95
  • 1 Masker t.w.v. € 33,95
  • 1 Droogshampoo t.w.v. € 25,95

Psst, we lichten hier al een stukje van de sluier op:

Authentic Beauty Concept is ontwikkeld in samenwerking met haarexperts en shop je énkel bij deze kapsalons.

Speel mee en win!