Home Wedstrijden Win een BaByliss Smooth & Wave t.w.v. € 149,90

Win een BaByliss Smooth & Wave t.w.v. € 149,90

Win een BaByliss Smooth & Wave t.w.v. € 149,90

De feestdagen komen eraan en dat betekent: dé perfecte partydress uitzoeken én Pinterest afschuimen op zoek naar een leuk kapsel. Dankzij de revolutionaire technologie van de nieuwe Smooth & Wave van BaByliss krijg jij in no time een steile of golvende coupe. Yay! 

Smooth & Wave

Smooth & Wave, de naam spreekt voor zich, stelt je in staat om gemakkelijk een mooi golvend effect evenals een perfect steil haar te verkrijgen. Alles wat jij hoeft te doen is de gewenste modus kiezen. En hop, daar gaan we…

Het apparaat is voorzien van een Auto-Curl technologie die automatisch je haarlok naar binnen zuigt wanneer je de handgrepen bij mekaar drukt. Als je voor de golfmodus kiest: laat de grepen na de 8 pieptonen los om een perfect golvende lok te onthullen.
Ga je voor de steilmodus: houd je haarlok stevig tussen de stijlplaten en laat het toestel onmiddellijk en voorzichtig over de gehele lengte van het haar glijden. En klaar is kees!

De Smooth & Wave van BaByliss heeft maar liefst 3 verwarmingstemperaturen (180°C, 200°C en 230°C). Het toestel is geschikt voor alle haartypes; en zijn ionische functie garandeert het een perfect resultaat en zacht en glanzend haar, zonder kroes.

*product beschikbaar bij Vandenborre en Krëfel 

Waag hier snel je kans!

Vul snel onderstaande vragen in en wie weet maak jij kans op één van de vijf BaByliss toestellen Smooth & Wave t.w.v. € 149,90. Good luck ladies!