Win een Babyliss Steam Pure t.w.v. € 149,90!

Elke vrouw droomt van een toestel dat in een vingerknip voor een droomkapsel zorgt. Wil je perfect steil haar of glamourkrullen? Dan is een stijltang je beste maatje! Maar welk toestel moet je kiezen voor een perfect resultaat zonder je haren te beschadigen? BaByliss heeft de Steam Pure gelanceerd, een 2-in-1 stijl- en krultang met microstoomprotect-functie, voor soepel, zacht en glanzend haar.

Microstoom voor een betere hydratatie: exclusief bij BaByliss

Een Hollywoodkapsel en een intense bescherming: ja, dat is mogelijk! In twee opeenvolgende stappen wordt de microstoom gegenereerd. Eerst produceert de elektronische generator ultrasonen, die zorgen voor een koude, homogene en zichtbare nevel. Die wordt daarna omgezet in microstoom, die het haar over zijn hele lengte diep binnendringt en hydrateert. Zo ontstaat er een beschermingslaag rond de haarvezel en is een zijdezachte styling mogelijk zonder dat het haar aangetast wordt, en dat voor elk haartype (lang, dik of krullen). Je haar is perfect glad en bovendien beschermd en gehydrateerd.

Glamourkapsel in een handomdraai

Ben je het beu minutenlang te moeten wachten tot je stijltang warm is? Dan is de Steam Pure van BaByliss iets voor jou! Dankzij zijn exclusief verwarmingssysteem is hij in 15 seconden gebruiksklaar. Een ongelofelijke tijdswinst, zodat je niet in de badkamer gegijzeld wordt. Dankzij de brede plaatjes  en de ontwarrende kam hoef je niet meer aan je haar te trekken en is een slordige styling definitief verleden tijd.

Resultaat? Steil haar in één beweging of een perfecte krul in een recordtijd.

Babyliss Steam Pure

Babyliss Steam Pure

Babyliss Steam Pure

Babyliss Steam Pure

Babyliss Steam Pure

Babyliss Steam Pure

Babyliss Steam Pure

Babyliss Steam Pure

Babyliss Steam Pure

 

Wat kan je winnen

Feeling geeft maar liefst 5 keer de BaByliss Steam Pure t.w.v. € 149,90 weg! Vul onderstaande wedstrijdvraag in om jouw Steam Pure te bemachtigen.

Waag hier je kans!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content