Je wil je haren, gelaat en body alvast een beetje ‘preppen’ voor de feestdagen? Dat hebben wij goed nieuws, want dankzij want dankzij Feeling en Philips maak je kans op een 100 procent partyproof beautypakket van maar liefst €1.800! Snel zijn is de boodschap!

Feeling lucky? Neem dan zeker deel aan onze feestelijke beautywedstrijd. Speciaal voor de gelegenheid biedt Philips alle Feeling-lezeressen de kans aan op het winnen van een uitgebreid gamma aan beautyproducten. Onder meer in de aanbieding: een IPL-apparaat voor zijdezachte benen, een krultang, stijltang én haardroger voor het perfecte feestkapsel, een gezichtsverzorgingsapparaat, een epilator voor de fijnste haartjes, een slimme elektrische tandenborstel, een kledingstomer om ook je outfit vast in de juiste stemming te brengen én en een wake-uplight om alvast zalig uitgerust aan de kersttafel te verschijnen.

Krultang en gezichtsverzorger

Dankzij het innovatieve slimme krulsysteem, creëert de MoistureProtect automatische krultang van Philips in een oogwenk prachtige glanzende krullen, die bovendien vrij lang stand houden ook. Eerder je oog laten vallen op een stijle coupe voor NY-eve? Geen probleem, want ook MoistureProtect Straightener van Philips is dankzij zijn technologische inventiviteit hét hulpmiddel bij uitstek om je haar gezond en efficiënt glad te krijgen: de sonortechnologie in de tang beschermt de vochtbalans in je haar en past te temperatuur van de tang aan om die balans overal in het haar gelijk te houden.

Stralend gelaat en gladde benen

Het nieuwe jaar wil je natuurlijk ook inzetten met een stralend gelaat en een stel gladde benen onder die sublieme feestjurk. Ook daar heeft ons beautypakket aan gedacht. Met de VisaPure Advanced van Philips masseer en reinig je je huid zoals dat gedaan wordt door de specialisten in je gebruikelijke beautysalon. Dankzij de dubbele cirkelbewegingen verwijdert het apparaat niet alleen dode huidcellen, maar haalt het ook alle overtollige make-upresten weg, zodat de huid mooi vrij komt te liggen om je favoriete verzorgingsproducten en serums optimaal op te nemen.

Er uitzien als het ‘zonnetje in huis’, dat is ook waar het Smartsleep wake-uplight van Philips garant voor wil staan. Dankzij de helderheid van de lamp die naarmate het uur van opstaan nadert, alsmaar toeneemt, bootst het wake-uplight een natuurlijke manier van ontwaken na. Dat is niet alleen goed voor je lichaam, maar je wordt er ook energieker en beter gezind van, zo blijkt. Naast je gemoed, je gelaat en je coupe, kan je ook de rest van je lichaam onder handen nemen met het beautypakket van Philips.

Ook zin om dit feestelijke gamma aan beauty-apparaten ter waarde van €1.800 bij jou aan de deur te ontvangen? Waag dan nu je kans en beantwoord onderstaande wedstrijdvraag. Succes!

Waag hier je kans