Home Wedstrijden Win een blouse van Thelma & Louise t.w.v. €149

Win een blouse van Thelma & Louise t.w.v. €149

Win een blouse van Thelma & Louise t.w.v. €149

Het Antwerps modelabel Thelma & Louise laat een frisse wind waaien door de nieuwe SS19 collectie. Hun collecties draaien steeds om kleur, unieke prints, kwalitatieve materialen en een vrouwelijk fitVia Feeling maak jij nu kans op de blouse ‘Nathalie’ t.w.v. €149! 

De metamorfose van Thelma & Louise

Modieuze stuks die je op-en-top vrouwelijk doen voelen, dag in, dag uit. Voor Liza Tanghe (34) en Marie Friling (26), het kersverse en jonge power duo achter het Antwerpse modelabel Thelma & Louise was dit het ultieme doel toen ze het modelabel dat 10 jaar geleden werd opgericht, vorig jaar overnamen.

“The two women complete each other perfectly and form a match made in wardrobe heaven.”

Het authentieke DNA bleef onaangeroerd maar de visuele communicatie onderging wél een metamorfose. Niet alleen werd het logo en de huisstijl in een nieuw kleedje gestoken, ook creëerden de twee ambitieuze eigenaressen een tweedimensionaal verhaal waarbij een energieke Thelma en een meer mature Louise elkaar ontmoetten. De vraag die voor deze zomer nog overblijft, is : Are you a Thelma or a Louise? Of simpelweg een beetje van beiden…

Waag hier je kans!

Vul snel onderstaande vragen in en wie weet komt de Nathalie blouse van Thelma & Louise t.w.v. €149 binnenkort je richting uit! Good luck!