Home Wedstrijden Win een bon t.w.v. €250 en kies jouw yoga-essentials uit bij Manduka

Win een bon t.w.v. €250 en kies jouw yoga-essentials uit bij Manduka

Win een bon t.w.v. €250 en kies jouw yoga-essentials uit bij Manduka

Overal ter wereld stretchen en plooien mensen zich in bekende poses. Yoga is toegankelijk voor iedereen en daar horen ofcourse de nodige essentials bij. Van een yogamat tot een hippe outfit? Doe snel mee aan deze wedstrijd en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €250 en laat je volledig gaan in het yoga-walhalla: de webshop van Manduka! Het moto van Manduka? Een goede yogamat kan een wereld van verschil maken!

Anytime, any place

Ben je op vakantie of heb je ’s ochtends wat tijd vooraleer je naar je werk vertrekt? Rol je yogamatje uit en doe om de 2 dagen onderstaande oefeningen. Gun je spieren telkens een dagje rust.

1. Gwyneth Paltrow-armen: armcirckels

Sta mooi recht en strek je armen naast je tot ze een rechte lijn vormen met je schouders. Maak een minuut lang kleine cirkelbewegingen in wijzerzin, gevolgd door een minuut in de andere richting. (Oké, het brandt, dat wéten we, maar het heeft wel effect.)

2. Gisele Bündchen-bovenbenen: zijwaartse beenlift

Ga op een matje op je zij liggen. Hou je lichaam in een rechte lijn (volg de rand van de mat bijvoorbeeld) en druk de kleine teen van je onderste voet in het matje om balans te houden. Breng je bovenste been gestrekt omhoog en raak de grond voor je aan. Breng opnieuw je been omhoog en raak de grond achter je aan. Herhaal die beweging 30 keer. Wissel dan van kant.

3. Shakira-buik: de beenstretch

Druk je onderrug stevig tegen de grond en breng je benen naar boven in een hoek van 90°. Adem uit en trek je linkerbeen naar je borstkas toe, terwijl je je rechterbeen uitstrekt tot 45°. Adem in terwijl je naar de startpositie gaat. Herhaal de oefening 20 keer per been.

4. Kylie Minogue-billen: squats

Sta recht, met je voeten op heupbreedte. Buig door je knieën tot op de grond en kom opnieuw recht. Herhaal 30 keer. (Diehards houden dit een heel liedje vol.)

Wat kan je winnen?

Vul snel onderstaande vragen in en maak kans op een bon t.w.v. €250, zo kan je naar hartenlust je favoriete yoga-pieces uitkiezen op de webshop van Manduka.

De tegoedbon kan gebruikt worden tot eind juni 2018, zo heb je de kans om de allernieuwste zomercollectie van Manduka nog af te wachten!

Waag hier je kans