Home Wedstrijden Win een buitenset t.w.v. € 2.006 van Pascale Naessens

Win een buitenset t.w.v. € 2.006 van Pascale Naessens

Win een buitenset t.w.v. € 2.006 van Pascale Naessens

Deze maand staat niemand minder dan Pascale Naessens centraal in onze Feeling GOLD. Ze vertelt er over haar favoriete reisbestemming, haar lifestyle en wat haar drijft in het leven. Ze is een bron van inspiratie voor iedere vrouw. Naast het uitbrengen van haar gekende kookboeken, servies en Puur Genieten cd, ontwerpt Pascale Naessens nu ook buitenmeubelen, in samenwerking met meubelfabrikant MMooD

Wij ontdekten de nieuwste buitenmeubellijn van Pascale Naessens en vinden het -alweer- een geslaagd project! Ben je net als ons vol lof over het design? Goed nieuws, MMooD schenkt speciaal voor Feeling GOLD 1 tuintafel met 4 bijhorende bankjes weg t.w.v. € 2.006.

Pascale Naessens x MMooD 

Samen met de Belgische meubelfabrikant MMooD ontwerpt Pascale Naessens sinds kort buitenmeubelen. De tafel en bankjes bestaan uit 100% ecologisch HOT wood, waardoor ze 1 geheel vormt met de natuur. Dineer in openlucht aan deze tafel en je waant je op een reallife Pascale Naessens tuinfeest. Wij dromen alvast weg!

Praktische info

Deze tuinset uit de Pure collectie van MMooD is gemaakt van ecologisch HOT wood. Dit hout heeft een aantrekkelijke warmbruine kleur, die na een tijd mooi vergrijst. Wil je graag de oorspronkelijke donkerbruine kleur behouden? Olie ze dan één keer per jaar met een olie geschikt voor buitenmeubilair. 

Dankzij Feeling GOLD maak je kans op zo’n prachtige buitentafel (220 cm) en 4 bijhorende bankjes (90 cm). 

Feeling GOLD Pascale Naessens

FEELING GOLD Pascale Naessens Recepten die je nergens anders vindt, boeiende reisreportages en interessante ontmoetingen met mensen die een bron van inspiratie zijn voor Pascale Naessens. Stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Om met al je zintuigen van te genieten. 

Feeling Gold Pascale Naessens ligt vanaf 20 april in de winkel.

 

Waag hier je kans