Home Wedstrijden Win een cadeaubon van hét bloemenmerk Greetz, ideaal voor Moederdag!

Win een cadeaubon van hét bloemenmerk Greetz, ideaal voor Moederdag!

Win een cadeaubon van hét bloemenmerk Greetz, ideaal voor Moederdag!

Wie lente zegt, zegt bloemen. En met Moederdag in het verschiet, zondag 14 mei voor de vergeet(meniet)jes onder ons, wordt het dus hoog tijd om je huis op de fleuren. Daarom organiseerden Feeling en Greetz een wedstrijd waarbij je één van de 9 bonnen T.W.V 65 euro kan winnen.

 

Mama mia, een schot in de roos

Greetz, onze persoonlijke ” life saver” als het op bloemen en cadeau’s aankomt. You name it, they have it. Prachtige boeketten, chocolade bonbons, gepersonaliseerde kaartjes, wijnpakketten en zelfs fruitmanden en beautypaketten. Voor als je heel specifiek weet wat je geven wil of voor wanneer je dat net niet weet. Het goede nieuws? Je kan dankzij Feeling en Greetz nu 9 bonnen T.W.V 65 euro winnen. De manier om het perfecte cadeau voor je liefste mama, vrouw of grootmoeder te vinden. En was er ooit een beter moment om een bon van een bloemen- en cadeauwinkel te winnen? Nog een kleine ( grote) extra plus: ze leveren zelfs boeketten op Moederdag zelf!

Wat kan je winnen?

It’s your lucky day! Je kan één van de 9 cadeaubonnen T.W.V 65 euro winnen. Met deze bon kan je voor 45 euro jezelf of iemand anders in de bloemetjes zetten én voor 20 euro that special someone verrassen met een zelf ontworpen kaart, een beautypakket, bonbons… Je snapt het wel, dit is een unieke kans!

Val je naast de prijzen? Geen zorgen! Speciaal voor Moederdag geeft Greetz jullie €2,50 korting op het gehele assortiment bloemen en planten. Door de code  ‘FEELINGBLOEMETJE’ in te geven bij het afrekenen geniet je van deze Moederdag-korting. Geldig t.e.m. zaterdag 13 mei 2017, uitsluitend geldig op Greetz.be. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Waag hier je kans