Home Wedstrijden Win een Design Goldmarktafel t.w.v. € 565 en een gift-box t.w.v. €...

Win een Design Goldmarktafel t.w.v. € 565 en een gift-box t.w.v. € 50

Win een Design Goldmarktafel t.w.v. € 565 en een gift-box t.w.v. € 50

Een salontafel vormt het middelpunt van je woonkamer, dat ene item dat het geheel afmaakt. Liefst in een strak design met toch een gezellige uitstraling. Die zo befaamde ” Scandinavische” look. Guess what: je kan hier een prachtige salontafel van PureWoodDesign winnen. Je krijgt er bovendien ook een gift-box van  Nordic Living met een prachtige vaas, een opbergdoosje en een waxinelichtje bovenop.

 

Scandinavisch droomdesign

Maak je interieur helemaal af met deze prachtige marmeren salontafel met goudkleurig framewerk. Want marmer is helemaal hot, net zoals die goudkleurige toets in je interieur. In samenwerking met PureWoodDesign geven we deze salontafel nu weg én maak je daarbovenop ook kans op een gift-box van  Nordic Living  t.w.v. € 50. De gift-box bevat een prachtige vaas met een goudkleurig bolletjes- motief, een amberkleurig voorraadpotje en een waxinelichtje. Voor alle items geldt hetzelfde: luxueuze materialen, leuke prints en prachtig kleuren met een knipoog naar de 70’s vibe.

Wat kan je winnen

Maak kans op een Goldmark salontafel t. w.v. € 565 én een gift-box met vaas, voorraadpotje en waxinelichtje t.w.v.  € 50 weg. Een prachtig cadeau van € 605 om je huis in een “Scandinavian Chique” sfeer om te toveren. Waag hier je kans!

 

Waag hier je kans

Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag en maak kans op dit prachtig geschenk.