Home Wedstrijden Win een duo-ticket voor onze Feeling forward sessie met Annemie Struyf: ma...

Win een duo-ticket voor onze Feeling forward sessie met Annemie Struyf: ma vie en rose

Win een duo-ticket voor onze Feeling forward sessie met Annemie Struyf: ma vie en rose

Elke maand vindt er een Feeling Forward sessie plaats op een unieke locatie met verschillende workshops, small talks en de kans om nieuwe gezichten te leren kennen. Deze keer is het met immer enthousiaste Annemie Struyf.

Annemie Struyf

Annemie Struyf (1961) is journaliste, schrijfster, tv-maker en moeder van vijf kinderen. In haar journalistieke werk is ze steeds op zoek naar authentieke en aangrijpende verhalen. Een zoektocht die dikwijls confronteert, maar nooit verveelt of in sensatie vervalt.

Wie droomt niet van een plek in de natuur, waar het leven nog stil en eenvoudig is? Ergens in het zuiden, waar de zon altijd schijnt en de mensen nog tijd hebben voor elkaar. Eén jaar lang wou ook Annemie Struyf die droom beleven. Een jaar lang verhuisde ze haar werkplek van Brussel naar het zuiden van Frankrijk, middenin de natuur, in een onooglijk gehucht in de Sud-Ouest. Twaalf maanden lang maakt ze haar agenda helemaal vrij, en pakt ze haar leven helemaal anders aan. Met minder files, vergaderingen, drukte, afspraken en verplichtingen. Maar ook met meer tijd voor zichzelf en haar geliefden. Met meer groen en stilte, meer tijd om te lezen, te schrijven, te ontmoeten, te luisteren en te beleven.

Speciaal voor ons maakte Annemie tijd vrij om al deze ervaringen met ons te delen.

“ Veel tijd voor lezingen heb ik tegenwoordig niet. Slechts heel af en toe geef ik er nog eentje. Als ik met zekerheid weet dat ik in het land ben. Dat geldt voor mijn lezing bij Feeling binnenkort. Van harte welkom. ” – Annemie Struyf

Wil je al zeker zijn van een plekje? Reserveer hier je tickets voor ma vie en rose door Annemie Struyf.

Ben jij ook zo benieuwd naar de lezing?

Waag hier je kans!

Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in en maak kans op een duo-ticket voor de intieme lezing van Annemie Struyf.