Home Wedstrijden Win een duoticket voor de eurostar naar Londen in standard premier

Win een duoticket voor de eurostar naar Londen in standard premier

Win een duoticket voor de eurostar naar Londen in standard premier

Christmas is coming en dat betekent: de zoektocht naar cadeautjes kan beginnen. Maar wàt als je al deze cadeautjes nu eens in Londen kon kopen? Waar de etalages oplichten dankzij de kerstversiering en de straten een feestelijke tint krijgen. Dankzij Feeling en Eurostar sta je in amper twee uur in het hart van Londen om je kerstinkopen te doen. Lees snel verder hoe jij een duoticket kan bemachtigen! Yihaa!

Seven Dials

De favoriete winkelbestemming van de Feeling-redactie? Pal tussen Covent Garden en Soho vind je Seven Dials. Zeven straatjes die uitkomen op een pleintje waar het bruist van boetieks, internationale merken, schoonheidssalons en trendy hotels. Het is de origineelste winkel- en lifestylewijk in Londen en een waar paradijs voor wie op zoek is naar trendy fashion of originele souvenirs.

Tip: Op 1 december vindt The Soho Christmas Market plaats!

Carnaby Street

Londen is als het ware een shopwalhalla, op enkele passen van Regent Street en Oxford Street bevindt zich Carnaby Street en dertien omringende straten die samen meer dan 150 onafhankelijke winkels herbergen. Op Carnaby Street hangen momenteel the Bohemian Rhapsody verlichtingen die zéker de moeite zijn om eens te gaan bezichtigen.

Wat kan je winnen?

Wij geven een duoticket Standard Premier reisklasse weg. In de Standard Premier reisklasse geniet je van meer ruimte en comfort, een lichte maaltijd met koude en warme dranken aan de zitplaats en tijdschriften in de trein. Bij je aankomst in Londen ben je dan volledig uitgerust om erop los te winkelen!

Voorwaarden: Tickets op te nemen voor 28 februari 2019 voor een retour-trip in Standard Premier tussen 20 december 2018 en 20 april 2019 onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets niet geldig op feestdagen. De heen- en terugreis hoeven niet op dezelfde dag te vallen.

Tip: nog op zoek naar een cadeautje? Via Eurostar kan je nu ook speciale kerstcadeaubonnen verkrijgen, het perfecte geschenk om familie en vrienden blij te maken.

Waag hier je kans!