Dankzij ŠKODA, jarenlange partner van Cique du Soleil en Feeling, krijg jij de kans om te genieten van hét nieuwste spektakel van Cirque du Soleil: TORUK!

 

TORUK, the first flight

Geïspireerd door de film ‘AVATAR’ van James Cameron, komt Cirque du soleil naar ons land met ‘TORUK – the first flight’. Tijdens dit spektakel nemen ze je mee in het universum van Pandora voor een adembenemende show. Dat het een feest voor het oog zal worden is zeker.

De voorstelling voert je mee naar de wereld van Pandora in een visueel verbluffend livedecor. Daar word je meegenomen op een avontuurlijke reis doorheen een nieuwe wereld vol verbeelding, ontdekkingen en eindeloze mogelijkheden.

TORUK – The First Flight brengt op verbazingwekkende wijze hypermoderne visuals, poppenspel en toneelkunst samen op unieke, meeslepende livemuziek met filmische accenten. Zo drukt Cirque du Soleil zijn unieke stempel op de fantasiewereld van James Cameron en maakt het de verbinding tussen twee verwante artistieke visies die tot de verbeelding spreken.

Deze indrukwekkende live-ervaring draagt eveneens de onmiskenbare signatuur van regisseurs en beeldend kunstenaars Michel Lemieux en Victor Pilon. Het vormt een levendige ode aan de symbiose en harmonie waarin de Na’vi met hun omgeving samenleven en aan hun geloof in de onderlinge verbondenheid van alle levende dingen. Een ding is zeker: deze show wil je niet missen.

 

Cirque du Soleil & ŠKODA

Net als ŠKODA, begon Cirque du Soleil heel erg bescheiden: 2 mannen gedreven door hun drang om te ondernemen en te innoveren. Ondertussen staan ze heel wat verder, maar de positieve energie is sterker dan ooit aanwezig. Beiden plaatsen de mensen centraal in alles wat ze doen. Ze delen daarnaast ook de drang om in het dagelijks leven mensen te inspireren en te laten genieten van buitengewone momenten.

TORUK in het Sportpaleis

Wil jij zelf deze prachtige show van Cirque Soleil ontdekken én ben je vrij op donderdag 14 maart? Waag dan snel je kans en win een duoticket voor TORUK in het Sporpaleis van Antwerpen op 14 maart. Speel hieronder snel mee!