Onmisbaar op je volgende citytrip: de nieuwe Edge travel-collectie van Hedgren. Met het uniek design van deze ‘statement’ pieces’ ga je in stijl op vakantie. Lees snel verder en waag je kans want wij geven maar liefst 4 Medium Trolleys weg! Yay! 

Part of a lifestyle

Reizen is een levensstijl en zoals alle andere aspecten in het leven doen we dat bij voorkeur in alle comfort en met smaak. De vormgeving van de trolley’s is te omschrijven als ‘avant-gardistisch’, te verkrijgen in matte metallic kleuren: black, charcoal, blush en dark champagne.

De trolleys zijn gemaakt van 100% polycarbonaat, een populair kunststofmateriaal voor bagage dat gekend staat voor zijn lichtheid en zijn kracht. Dat maakt jouw elegante trolley opgewassen tegen de, wel eens hardhandige, aanpak in luchthavens. Ook de binnenzijde is opgedeeld in handige vakjes gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een speciaal zakje voor natte kleding en brede elastieken om de kleding in toom te houden. Dit alles afgewerkt met een ultra resistente ritssluiting (anti-diefstal) en een TSA gecertifieerd slot. Met de 4 stille dubbele wieltjes ‘sjees’ je in ‘no time’ naar de gate. Het overkomt immers de beste wel eens dat je moet lopen om je vlucht te halen!

Edge Trolley Medium

Edge Trolley Medium – BLUSH

Edge Trolley Medium – BLACK

Edge Trolley Medium – CHARCOAL

Edge Trolley Medium – DARK CHAMPAGNE

De Edge travel-collectie is beschikbaar online en in de winkel vanaf midden januari.

Waag hier snel je kans!

Vul snel onderstaande vraag in en wie weet ga jij volgende keer op citytrip met een ‘dark champagne’ Edge Trolley Medium t.w.v. €229. Good luck!