Tijdens het weekend van 14 en 15 september wordt Oostende, onze favoriete stad aan zee, naar goede gewoonte weer omgetoverd tot ’s lands grootste modewalhalla tijdens #MODEinOOSTENDE. In die paar dagen zet Feeling er samen met Toerisme Oostende de leukste lokale hotspots en shopadresjes in de kijker. Zo zal er onder meer een heus fashion-parcours worden uitgestippeld en zullen er ook tal van trendy randactiviteiten te beleven zijn – denk: een rondje gepersonaliseerd stylingadvies, ettelijke dj-stands en talrijke guerrilla-modeshows.

Omdat Feeling dit jaar fiere partner van dit mode-event is, hebben we voor eenieder die geïnteresseerd is in Belgische mode én een gezellig dagje uit, een zéér leuk arrangementje in de aanbieding.

Wat kan je winnen?

Wat je precies kan winnen? Een heuse #MODEinOOSTENDE-tweedaagse voor 2 personen – voorzien van 11 op 12 september – met overnachting, ontbijt én een introductie into de Oostendse fashion scène. Daarnaast krijgen de winnaars er ook nog een exclusieve totebag bovenop die bovendien gevuld is met allerlei goodies – denk: een Dopper-fles, het #MODEinOOSTENDE plannetje en tickets voor de Ladies Night in het Kursaal met een exclusieve #MODEinOOSTENDE-modeshow incluis.

Tot slot wordt er ook nog gedacht aan wat versterking voor ‘de innerlijke mens’ (want ja hoor: van al dat shoppen krijg je honger) en word je uitgenodigd op een gezellige lunch in de nieuwe rooftopbar van Tearoom Cappuccino. Een niet te missen modetoppertje van formaat dus!

WAAG HIER JE KANS

Beantwoord snel onderstaande wedstrijdvraag en maak kans op het exclusieve #MODEinOOSTENDE-shopping arrangement.