Home Wedstrijden Win een exclusieve cocktailworkshop!

Win een exclusieve cocktailworkshop!

Win een exclusieve cocktailworkshop!

 Op 21 maart opent de Cointreau Fizz Garden: een exclusieve pop-upbar, ingericht met behulp van de wereldberoemde florist Thierry Boutemy (die o.a. ook de exuberante bloemencreaties voorzag voor Sofia Coppola's Marie Antoinette). Wie er snel bij is, kan er dankzij Feeling binnenkort een superexclusieve cocktailworkshop bijwonen.

Achter de zware deur van een oud, vervallen bankgebouw hartje Brussel, zal een maand lang een elegante cocktailbar schuilgaan, als een verborgen tuin in het hart van onze hoofdstad. En omdat we onze lezers altijd net ietsje extra willen bieden, regelden wij dat één gelukkige er op 5 april een superexclusieve cocktailworkshop,  kan meemaken, de Cointreau Academie, gegeven door Alfred Cointreau himself.

Deze jonge bartender -die intussen de zesde generatie van de Cointreau familie vertegenwoordigt- verklapt jou hierbij zijn persoonlijk tips and tricks om dé perfecte cocktails te bereiden. Als jongste telg van de Cointreau stamboom, ging Alfred al van jongs af aan meehelpen bij het bereiden van de aperitieven voor vrienden en familie. Op die manier kreeg hij de passie voor de cocktailwereld mee van zijn grootmoeder, terwijl zijn grootvader hem leerde altijd te streven naar het beste van het beste. Vandaag werkt Alfred in het bedrijf als Heritage manager, waar hij verantwoordelijk  is voor het persoonlijke contact met de barmannen over de hele wereld.

Wil jij graag een plaatsje bemachtigen voor deze persoonlijke workshop? Stuur dan snel een mailtje naar feeling@feeling.be en laat ons weten waarom jij – en alleen jij- dit ticketje verdient.  Wees er snel bij, want deelnemen kan maar tot en met 28 maart!

De workshop vindt plaats op 5 april, van 15u tot 17u in de tijdelijke pop-up bar van Cointreau, de Cointreau Fizz Garden, in Brussel.

Wie er niet in slaagt een ticket te winnen voor de workshop, kan de bar ook altijd zelf gaan ontdekken. Wees er wel snel bij, want deze bar is maar 20 dagen open, en je raakt er alleen binnen als je je vooraf inschrijft via www.cointreaufizzgarden.be