De nacht van 28 op 29 november nog geen plannen? Wel, wij sturen je op pad. Neem deel aan onderstaande wedstrijd, win en beleef de coolste avond ooit. Hoezo? Je maakt kans op een exclusieve nacht in het pop-up trailerpark van Telenet. Dat wil zeggen: je favoriete HBO serie bingewatchen ìn een aangepaste setting. Hoe cool is dat?!

Overnacht in thema

Vanaf 26 november zullen alle internationale series – die je nu enkel in Play More kon bekijken – ook in Play beschikbaar zijn. Het populaire The Walking Dead, The Sopranos, True Blood, Game of Thrones en Insecure van het Amerikaanse productiehuis HBO én het Vlaamse Gent West worden eveneens toegevoegd aan dit pakket. Maak kans om ze als eerste te bingewatchen – en dan bedoelen we niet vanuit je luie zetel thuis. Telenet heeft in het Antwerpse Meatpack immers 6 trailers of caravans neer geplant waar je de iconische series met AL je zintuigen kan beleven.

Je rood wijntje zal eens zo goed smaken uit de glazen van Cersei Lannister in de Game of Thrones-trailer. Bij The Sopranos kan je de recentste editie van The Star-Ledger even inkijken onder het bord van de Bada Bing. De echte kenner kijkt niet vreemd op van de gitzwarte Fangtasia-boom in de True Blood-trailer en herkent meteen de teksten op de muren in de Insecure-trailer. Of misschien overnacht je liever in de gezelligste cel van Gent West of ben je een echte griezelfan en durf je jouw nachtje beleven in Dale’s RV-camper uit The Walking Dead?

Game of Thrones

Game of Thrones

The Sopranos

True Blood

Insecure

Gent West

The Walking Dead

Bekende superfans

Elke trailer wordt vertegenwoordigd door een bekende fan die de serie door en door kent. Zo weet Rik Verheye àlles over de legendarische serie The Sopranos: “Een cultserie met strakke dialogen, drama, geweld maar ook geweldige humor. Én topacteur James Gandolfini als maffiabaas Tony Soprano. Alleen daarvoor al moet je kijken”. Ook Thibault Christiaenssen steekt zijn liefde voor het bloeddorstige koningenspel van Game of Thrones niet onder stoelen of banken. “Echt alles zit in deze serie: draken, knappe vrouwen, epische vechtscènes, romantiek… Bingen dus! Zeker nu winter is coming”.

Dat bepaalde series ook leeftijdsgenoten en gemeenschappen wereldwijd met elkaar kan verbinden, begrijpt Dvtch Norris maar al te goed dankzij Insecure: “Insecure is gewoonweg epic. Heerlijke, oncomfortabele humor doorspekt met zalige popculture references. Echt eentje om te zien!” Julie Van den Steen raakte dan weer gefascineerd door de vampierenwereld dankzij True Blood en Noémie Wolfs is fervent doomsday-prepper dankzij The Walking Dead. Maar Vlaanderen moet allerminst onderdoen voor internationale toppers vindt Tinne Oltmans, zij is absolute fan van Gent West.

© Foto’s: David Plas (Insecure, Game of Thrones, True Blood, The Sopranos & Gent West) en Jonathan Vahsen (The Walking Dead)

Wij nodigen 6 Feeling-lezeressen, en hun partner of vriendin, de nacht van 28 op 29 november uit voor een binge-sessie in hun favoriete trailer. Diner en ontbijt zijn inbegrepen bij de overnachting en tijdens het watchen krijg je ook binge-food en snacks. Waag hieronder je kans!