Marie Jo trapt de eindejaarsperiode in stijl af met de feestelijke blikvanger Eirin. Deze sensuele lingerieset werpt een gracieuze blik op de eindejaarsfeesten en voegt ‘a touch of black’ toe aan je eindejaarsgarderobe op verleidelijke doch elegante wijze. 

Marie Jo Eirin: een feestelijke blikvanger

De Eirin collectie steelt de aandacht met subtiele details, geraffineerd Frans kant en een uitgebalanceerde snit. De vrouwelijke snit wordt op subtiele wijze geaccentueerd dankzij Franse kantaccenten (Dentelle de Calais) in de klassieke eindejaarskleur zwart.

Een balconette met verticale naad (B70 tot C80), geaccentueerd door toegevoegde randjes van Dentelle de Calais, vormt samen met de beugel-BH het hart van de eindejaarscollectie.  De hartvormige beugel-BH met mousse eist eveneens zijn plek op in het najaar. De lingeriesets worden aangevuld door een elegant en verleidelijk accessoire: de Eirin nachttop.

Eirin is niet enkel de uitgelezen cadeautip, maar blijkt ook een onmisbare party essential. Bij aankoop van een Marie Jo Eirin set ontvang je gedurende de maand november en december* bovendien een luxueuze scented candle. Deze limited edition zorgt voor een gezellige toets tijdens de eindejaarsperiode én ‘a touch of black’ bij je thuis.

*zolang de voorraad strekt

Waag hier je kans!

Vul snel onderstaande vraag in en wie weet maak jij kans op een feestsetje van de Marie Jo Eirin collectie t.w.v. €125! (Balconnet verticale naad + riobriefs slipje)* Good luck ladies!

*Indien deze feestset niet meer voorradig is in jouw maat, krijg je een gelijkaardig alternatief uit de EIRIN reeks van Marie Jo.