Maskers zijn ongetwijfeld een van de grootste beautytrends van 2018. En daarom komt Pascaud met drie nieuwe exemplaren op de proppen. Voeg hier nog eens aan toe dat het gaat om vliesmaskers zonder bewaarmiddelen, maar boordevol natuurlijke ingrediënten en je weet dat je goed zit. Ook het feit dat ze huisgemaakt zijn, is een grote troef! En niets zo leuk dan relaxen in een schoonheidssalon met een verzorgend masker, toch?

Voor een stralende en verzorgde huid

Pascaud Beauty Innovations staat voor huidverbetering op een natuurlijke manier. Ze ontwikkelden een volledig concept waarmee ze zowel man en vrouw, jong en oud helpen hun huid te verbeteren of in optimale conditie te behouden met langdurig resultaat. Dit concept bestaat uit behandelingen voor het schoonheidssalon en krachtige producten voor thuisgebruik.

De innovatieve kracht achter de behandelmethoden en producten van Pascaud Beauty Innovations is Mardge Pascaud. Zij komt met de ideeën en kent de beautymarkt als geen ander. Ze heeft alles in eigen hand; van het idee, via de productontwikkeling tot aan de verkoop.

Pascaud vliesmasker behandeling

Wat kan je winnen?

Win één van de acht vliesmasker behandelingen van Pascaud t.w.v. € 90! Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in om kans te maken op een behandeling en laat jouw gezicht stralen als nooit tevoren.

Een behandeling kan plaatsvinden in een schoonheidssalon die Pascaud aanbieden OF in een van hun eigen instituten in Antwerpen (Frankrijklei 136) of Maaseik (Koningin Albertlaan 35).
Vind hier een salon bij jou in de buurt.

Waag hier je kans: