Home Wedstrijden Win een grijze horloge van Rado t.w.v. € 880

Win een grijze horloge van Rado t.w.v. € 880

Win een grijze horloge van Rado t.w.v. € 880

Wil je graag jezelf verwennen met kerst? Doe dan mee aan deze kerstwedstrijd want Feeling geeft samen met Rado een grijze horloge uit de damescollectie weg!

Rado’s Coupole Classic Mini collection

De Zwitserse horlogemaker Rado weet dat mooie dingen vaak in de kleinste verpakkingen zitten. Daarom lanceert het merk de “Coupole Classic Mini collection” voor vrouwen. Deze uurwerken zijn tot nu toe de kleinste van het merk. Dit is een fraai alternatief voor het oversized polshorloge! Deze kleine kunstwerkjes bewijzen dat een verkleining van maat, een vergroting van stijl met zich meebrengt.

De kunst van het vrouwelijk minimalisme komt weer op de voorgrond te staan met een versie in roestvrij staal en “Ceramos”. Dit uurwerk is slechts 21 mm groot en is uitgerust met een minimalistische wijzerplaat. Dit horloge bestaat uit een design zonder indexen en is subtiel gedecoreerd met een diamant.

Wat kan je winnen?

Vul onderstaande wedstrijdvraag in en maak kans op een grijs horloge van Rado t.w.v. €880.

Niet gewonnen? Voor een ruime keuze uit het Rado assortiment, kan je terecht bij TenSen Boutique te Huidevettersstraat 52 in Antwerpen of surf je naar de webshop.

Waag hier je kans!